Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Aspik v srnčím hřbetu

0.0
Aspik v srnčím hřbetu

Potřebné ingredience

2 sáčky čiré želatiny (práškové), ocet, sůl, voda, sterilovaná zelenina (moravanka, kunovjanka) - 1 velká nebo 2 malé, vejce, salám junior.

Postup přípravy

Želatinu připravíme dle návodu na sáčku (s vodou smíchám i slitý nálev ze zeleniny).Dochutíme jak kdo má rád solí a octem (můžeme i opepřit nebo přidat koření dle chuti). Zeleninu si nakrájíme na menší kousky, salám jsem vykrojila pomocí vykrajovátka - zbytek salámu nakrájíme na kostičky, vajíčko nakrájíme na plátky. Srnčí hřbet vyložíme potravinovou fólií, naskládáme salám, vejce a nasypeme zeleninu a nakrájený salám. Zalijeme teplou želatinou a dáme vychladi. Podáváme s pečivem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

domenica 11. 4. 2009, 16:15
dik je super :) dnes jsem delala (velikonoce7)
vlkajda 13. 4. 2009, 20:08
@domenica Není zač. Zdravím (hello) (hello) (hello)
andol 22. 2. 2009, 14:58
(L) díky za receptík (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie