Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Pangasius na smotane

0.0
Pangasius na smotane

Potřebné ingredience

Pangas,korenie na ryby,provensalske korenie,anglicka slaninka(alebo akakolvek),syr,smotana na slahanie

Postup přípravy

Rybku okorenieme,dame na pekač,na vrch dame slaninku a zalejeme smotanou.Pečieme asi hodinku a pred koncom posypeme struhanym syrom a zapečieme.My sme k tomu mali uvarene zemiaky s maslom a perašinovou vnatou a šalat.Je to vyborne jedlo ,velmi jednoduche a dokonalééé.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Egreska 26. 2. 2009, 16:35
nie vata ale vnať...po česky je to asi petrželka? *-) (Y) (Y) som rada ze sa vam pačia ,dufam ze vam budu aj chutit!!
spílja 26. 2. 2009, 10:42
Dobrý den,máte super recepty,dnes "začínám" tímto "rybím".Omlouvám se,ale prosím,co to je perašinová vata?
Aknel2 17. 1. 2009, 18:42
Tohle vypadá velice dobře určitě vyzkouším (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie