(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Pangasius na smotane
Potřebné ingredience
Pangas,korenie na ryby,provensalske korenie,anglicka slaninka(alebo akakolvek),syr,smotana na slahanie
Postup přípravy
Rybku okorenieme,dame na pekač,na vrch dame slaninku a zalejeme smotanou.Pečieme asi hodinku a pred koncom posypeme struhanym syrom a zapečieme.My sme k tomu mali uvarene zemiaky s maslom a perašinovou vnatou a šalat.Je to vyborne jedlo ,velmi jednoduche a dokonalééé.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Egreska
(upraveno)
26. 2. 2009, 16:35
nie vata ale vnať...po česky je to asi petrželka? som rada ze sa vam pačia ,dufam ze vam budu aj chutit!!
spílja
(upraveno)
26. 2. 2009, 10:42
Dobrý den,máte super recepty,dnes "začínám" tímto "rybím".Omlouvám se,ale prosím,co to je perašinová vata?
Aknel2
(upraveno)
17. 1. 2009, 18:42
Tohle vypadá velice dobře určitě vyzkouším