(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
POMALÝ HRNEC - rizoto

Potřebné ingredience
Plátky hovězího masa, sůl, pepř, hořčice, cibule, kukuřice, uvařená rýže, koření Paella
Postup přípravy
Plátky hověžího masa naklepeme, osolíme, opepříme ( vše mírně ), potřeme hořčicí a dáme na dno PH. Nalejeme tolik vody, aby plátky byly potopené. Hrnec zapneme na hodnotu I. ( NÍZKÁ ) na 6 hodin a klidně odejdeme do práce. Po ukončení času se sám hrnec přepne na udržování tepla, do té doby než ho vypneme úplně. Takže dnes jsem přišla z práce a maso bylo krásně měkké, z minulého dne mi zbyla uvařená rýže, takže jsem na 1 PL oleje osmažila 1 větší cibuli na půlkolečka, přidala kukuřici ( já měla v plechovce ), poté přidala pokrájené maso, rýži a nakonec koření Paella. Nechala prohřát, zamíchala a bylo hotovo.
PS: spotřeba u Pomalého hrnce je 200 - 250W / hod., což je minimální částka.
PS: spotřeba u Pomalého hrnce je 200 - 250W / hod., což je minimální částka.

Toto je PH
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

moschus
(upraveno)
4. 2. 2009, 17:48
Dobrý den Hani!Taky vlastním pomalý hrnec a jsem s ním maximálně spokojená.
Já ho zapínám na noc a ráno je již vařeno.A do oběda mi to v hrnci vydrží krásně teplý.Je to super věc.
.







nahlásit

Boban1
(upraveno)
4. 2. 2009, 17:57
@moschus
Moni, já ho mám teprve 3. týden, tak se s ním zatím spíše seznamuju, ale už jsem taky pomalila přes noc a zatím jsem moc a moc spokojená, chodím se inspirovat a pochytat nějaké rady na dama.cz



nahlásit

moschus
(upraveno)
4. 2. 2009, 18:11
@Boban1
Já už ho mám rok.A je to super věc.Sice v něm nedělám vše,ale už by jsem bez něho nemohla být.Zkoušela jsem čočku,škvarky,guláše.....Zvlášť využívá vždy když vím,že nebudu dopoledne doma.Tak jsem moc ráda,že je tu někdo,kdo sem pár receptíků dá.A já budu mít inspiraci na další obědy.
nahlásit

Boban1
(upraveno)
4. 2. 2009, 19:50
@moschus
jééé Moni, tak to vy jste už zkušená, já ho budu určitě dost využívat, jelikož chodím normálně do práce a po práci mám ještě další zaměstnání a jsem zvyklá denně vařit


nahlásit

Lefíček
(upraveno)
22. 1. 2009, 18:54



nahlásit