Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Horký masovo-bramborový hrnec

0.0
Horký masovo-bramborový hrnec

Potřebné ingredience

2 kg brambor, 1 kg vepřového masa (kuřecí prsa), sůl, pepř, 1/4 l smetany ke šlehání

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. 1/2 bramborových plátků rozložíme do většího pekáče. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme na brambory do pekáče. Na maso rozložíme druhou polovinu bramborových plátků, trochu osolíme a zalijeme 1/4 l smetany ke šlehání. Pečeme v troubě na 250 °C asi hodinu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

RUNTY 4. 2. 2007, 23:14
Ivanko , tento recept dělám už dlouho a je náš oblíbený . (Y) (Y) Alča
I+K 6. 2. 2007, 23:43
@RUNTY Ali, jsem moc ráda, že vám chutná.. (child8)
Kabu 4. 2. 2007, 18:00
Díky moc za recept, dnes jsme si už podruhé na tomto jednoduchoučkém, a přitom opravdu mňamózním papáníčku pochutnali (Y) (clamp) (Y) Přidala jsem ještě bazalku a malinko česnek, a opravdu jsme se jen oblizovali :-) :-) :-) Všem doporučuji (Y)
I+K 4. 2. 2007, 23:06
@Kabu Gábi, to mě moc těšííí (D) (D) (D) (D)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie