(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Horký masovo-bramborový hrnec
Potřebné ingredience
2 kg brambor, 1 kg vepřového masa (kuřecí prsa), sůl, pepř, 1/4 l smetany ke šlehání
Postup přípravy
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. 1/2 bramborových plátků rozložíme do většího pekáče. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme na brambory do pekáče. Na maso rozložíme druhou polovinu bramborových plátků, trochu osolíme a zalijeme 1/4 l smetany ke šlehání. Pečeme v troubě na 250 °C asi hodinu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
RUNTY
(upraveno)
4. 2. 2007, 23:14
Ivanko , tento recept dělám už dlouho a je náš oblíbený . Alča
I+K
(upraveno)
6. 2. 2007, 23:43
@RUNTY
Ali, jsem moc ráda, že vám chutná..
Kabu
(upraveno)
4. 2. 2007, 18:00
Díky moc za recept, dnes jsme si už podruhé na tomto jednoduchoučkém, a přitom opravdu mňamózním papáníčku pochutnali Přidala jsem ještě bazalku a malinko česnek, a opravdu jsme se jen oblizovali Všem doporučuji
I+K
(upraveno)
4. 2. 2007, 23:06
@Kabu
Gábi, to mě moc těšííí