Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

MASO POD ČEPICI

0.0
MASO POD ČEPICI

Potřebné ingredience

750 g mletého masa,1 velká cibule, 3 lžíce strouhanky,1 sklenka vody, 2 lžíce kečupu, 1 lžička w

orchestrové omáčky, 1 lžička koření do mletých mas, olej, pepř ,sůl .Kaše: 700 g brambor, 5 lžic mléka,30 g másla, 125 g tvrdého sýru,sůl,tuk na vymazání mísy

Postup přípravy

Na oleji osmažíme cibulku až zesklovatí a přidáme mleté maso.Osolíme,opepříme,přidáme směs koření a orestujeme.Přidámekečup,worchestr,podlijeme vodou a 10min.dusíme.Nakonec přidáme strouhanku.Mezitím si připravíme bram.kaši a vmícháme do ní sýr.Maso vložíme do zapékací misky,kterou vymažeme a vysypeme strouhankou a nahoru dáme bram.kaši.Pečeme asi 20 minut.JE TO SUPER!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie