(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Vepřové maso na medu a pomerančích
Potřebné ingredience
Vepřové plátky, med(dáváme lesní,ale nemusí být),koření na steaky, gril, atd...., olej , 2 pomeranče ( z nich vymačkáme šťávu) , hladká mouka
Postup přípravy
Vepřové plátky naklepeme a vložíme do misky, přidáme 2 lžíce medu, koření dle chuti a olej, necháme marinovat stačí 1h, ale čím dýl tím líp. Masíčko později dáme na pánev a opečeme ze všech stran, přidáme šťávu z pomerančů a necháme pod podkličkou dusit, přilíváme vodu, je li třeba až je maso měkké. Zůstala li nám marináda, kde bylo masíčko naložené, vlijeme ji k masu a zahustíme moukou. Podáváme s hranolkama
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

MacaNet
(upraveno)
31. 8. 2009, 18:37
Jsem ráda, že vám chutnalo

nahlásit
enestejša
(upraveno)
30. 8. 2009, 10:10
Výborné.



nahlásit
enestejša
(upraveno)
20. 5. 2009, 8:26
Určitě vyzkouším, dělala jsem tady z MMB recept na marinádu z pomerančem a citronem ke grilování a musím říct, že je to velice zvláštní chuť.
nahlásit