(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
PIVOVARSKY TOKAŇ
Potřebné ingredience
4 plátky libového vepř.masa,2cibule,1lžíce vepř.sádla,4stroužky česneku,1lžíce sladké papriky,1šálek světlého piva,1čerstvá červená paprika,vývar nebo teplá voda, strouhaný tvrdý sýr,sůl
Postup přípravy
Na tuku zpěníme cibuli,přidáme maso nakrájené na hranolky a prudce je opečeme. Poprášíme hl.moukou a necháme 1/2min. za stálého míchání zasmahnout. Potom maso osolíme,přidáme utřený česnek,mletou papriku,zamícháme,podlijeme pivem a horkou vodou(nebo vývarem) a zvolna dusíme do měkka.
Když je maso měkké,přidáme na nudličky nakrájenou červenou papriku a jěště chvíli povaříme.
Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podáváme třeba s rýži (kari) a zeleninovým salátem. Dobrou chuť...
Když je maso měkké,přidáme na nudličky nakrájenou červenou papriku a jěště chvíli povaříme.
Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podáváme třeba s rýži (kari) a zeleninovým salátem. Dobrou chuť...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé