(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Kančí biftečky
Potřebné ingredience
Kančí kýtu (případně kdo má pravou svíčkovou), pepř, grilovací koření, trošku másla, olej
Postup přípravy
Kýtu nakrájíme na plátky, nenaklepáváme - pouze pěstí trochu umačkáme, opepříme, můžeme přidat i trochu grilovacího koření, NESOLÍME (jinak maso ztvrdne)!, poté biftečky vložíme na rozpálenou pánvičku s olejem, pečeme z každé strany tak dlouho, dokud se neobjeví na mase krev, pokud je tam necháme déle, tak nebude maso šťavnaté. Nakonec dáme opečené bifteky do zapékací přikryté misky s troškou másla a malinko vody dodělat v troubě, tak asi 20 minut. Osolíme teprve na talíři a podáváme nejlépe s hranolkama, tatarkou a zeleninovou oblohou dle libosti. Opravdu vynikající!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Anoli85
(upraveno)
12. 10. 2012, 13:16
Skvělý recept. Už jsem je zkoušela několikrát, ale takto připravené jsou naprosto dokonalé
A není k tomu potřeba nic, co doma nemám. Díky za recept.


nahlásit

Kikina07
(upraveno)
26. 6. 2012, 13:36
Naprosto perfektní,ani jsme netušili,že si tak pošmáknem!!!!!!!!!!!



nahlásit