Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Když nevíte, co z kančího:-)

0.0
Když nevíte, co z kančího:-)

Potřebné ingredience

Plecko, kýta, žebra

Postup přípravy

Pokud máte kančí (plecko, kýtu) a nevíte co z ní, nechce se Vám experimentovat a třeba se bojíte, že se Vám to nepovede, udělejte ze zvěřiny to, co děláte z jiného masa - guláš, svíčkovou, rajskou, UHO, houbovku, koprovku,.... Nebo zkuste moje biftečky, na nich není co zkazit!
Pokud máte žebra, oberte je, umelte, přidejte trochu mletého vepřového a udělejte sekanou nebo karbanátky. Žádné extra koření navíc tam nedávám a je to fakt mňamka - děti radši sekanou než biftečky!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie