(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Když nevíte, co z kančího:-)
Potřebné ingredience
Plecko, kýta, žebra
Postup přípravy
Pokud máte kančí (plecko, kýtu) a nevíte co z ní, nechce se Vám experimentovat a třeba se bojíte, že se Vám to nepovede, udělejte ze zvěřiny to, co děláte z jiného masa - guláš, svíčkovou, rajskou, UHO, houbovku, koprovku,.... Nebo zkuste moje biftečky, na nich není co zkazit!
Pokud máte žebra, oberte je, umelte, přidejte trochu mletého vepřového a udělejte sekanou nebo karbanátky. Žádné extra koření navíc tam nedávám a je to fakt mňamka - děti radši sekanou než biftečky!
Pokud máte žebra, oberte je, umelte, přidejte trochu mletého vepřového a udělejte sekanou nebo karbanátky. Žádné extra koření navíc tam nedávám a je to fakt mňamka - děti radši sekanou než biftečky!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé