(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Pařížské rohlíčky
Potřebné ingredience
3 bílky a 120 g cukru krupice ,150 g ml. ořechů a 1 lžíci pol. mouky, 3 žloutky ,100 g ml. cukru a 50 g čokolády na vaření,125 g másla
Postup přípravy
3 bílky a 120 g cukru krupice šleháme v páře. Pak opatrně vmícháme 150 g ml. ořechů a 1 lžíci pol. mouky. Sáčkem stříkáme na plech rohlíčky, pečeme při 110 °C. Nastříkáme krém a máčíme do čokolády. Krém: 3 žloutky šleháme nad parou se 100 g ml. cukru a 50 g čokolády na vaření. Po vychladnutí vmícháme do 125 g másla, můžeme přidat rum.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090312/14/b90088-1236863018.jpg)
Ilonáček
(upraveno)
29. 10. 2009, 11:54
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100728/15/b24926-1280322718.jpg)
Hyzule
(upraveno)
16. 10. 2009, 18:40
Také mám jedny pařížské v receptech a vloni byl s něma docela úspěch
Manžel je miluje
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(*)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/37.gif)
![(zajic)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110607/21/b145206-1307473655.jpg)
Aguš
(upraveno)
16. 10. 2009, 18:36
Zrovna dnes jsem je pekla, podle babiččina podobného receptu, Docela se povedly.
![(H)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/15.gif)
Hnědovláska
(upraveno)
16. 10. 2009, 16:12
Kamčo,recept mně zaujal,tak jsem si opsala recept
Akorát jsem se chtěla zeptat na ten krém,jak ho děláte.Myslím tím,jestli dáte první rozehřát čokoládu a pak doní dát žloutky a cukr a šlehat a nebo je tu i druhá varianta,jestli šlehat žloutky s cukrem a pak doní přidat rozehřátou čokoládu?
Děkuji za radu i odpovědˇ
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![:-$](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/12.gif)
![:^)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/3.gif)
![*-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/25.gif)
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![(L)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
![;-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
Kamila83
(upraveno)
30. 11. 2009, 11:04
@Hnědovláska
Já to dělám ječtě jinač podle babičky,vyšlehám žloutky a po troškách přidávám cukr.Až mi vznikne tužší hmota,lámu do ní kousky čokolády a pořád musíte šlehat.Zkuste to,jak uznáte za vhodné.
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)