Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 29 návštěvníků)

Nenapichované ražniči

0.0
Nenapichované ražniči

Potřebné ingredience

1 kg vepřového masa (dala jsem plecko),2 klobásky (dala jsem Zbojnické),15 dkg slaniny,1 menší cuketu,2 cibule,sůl,pepř,kmín a koření gyros.

Postup přípravy

Maso nakrájet na kostky,klobásy na kolečka ,slaninu na plátky,cibuli na měsíčky a cuketu na kolečka.
maso promícháme se solí a kořením a naskládáme na vyšší plech . Pěkně suroviny prostřídáme.
Žádný tuk nedávám,protože slanina pustí sádlo a tak to jenom podleji vodou zakryjeme alobalem a dáme do trouby. Po hodině odkryjeme alobal a dopečeme do zlatova.Krásně to pustí šťávičku na polití přílohy.
Dělám brambory,nebo rýži.
K tomu dobrý letní salát a můžeme si bužírovat.
Dobrou chuť!

tak a máme upečeno.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Casinka 10. 7. 2007, 11:52
Tak jsem to zrovna šupla do trouby a pak dám vědět,ale vypadá to krááásně (Y) ^o) snad z té cukety opravdu nebude kaše ;-) měla jsem žlutou,ta nám jede víc :-)
backa 10. 7. 2007, 19:58
@Casinka Jak to dopadlooo?? :-)
jíta406 2. 7. 2007, 13:17
děkuji za odpověd,taky pěstujem cukety,ale většinou z ní dělám bramboráky nebo nádivku.brzy vyzkouším i takhle,mějte se !!! (L) :-) :-) :-)
jíta406 2. 7. 2007, 12:43
jé to je super nápad, (Y) (Y) (Y) proč pracně napichovat,takhle je to rychlejší a chutná stejně. (clamp) (clamp) (clamp).určitě vyzkoušíme!akorát bych se chtěla zeptat jak tam chutná ta cuketa?já dávám ze zeleniny jen cibul a papriku,cuketa mě nenapadla. *-).díky!!! (L)
backa 2. 7. 2007, 12:55
@jíta406 Nám ta cuketa tam chutnala,záleží na Vás,ale předem ji nesolte,aby nebyla jak blato.Sama nasaje slanost i s kořením. ;-)Já jsem měla jen 1 papriku tak jsem ji nahradila cuketou.Máme na zahrádce takové malé,jsou takové křehké. :-P Nehledě na to ,že milujeme cukínu na všechny způsoby. I Vám (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie