Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

DOMÁCÍ ZELENINOVÝ PROTLAK POD SVÍČKOVOU +++

0.0
DOMÁCÍ ZELENINOVÝ PROTLAK POD SVÍČKOVOU +++

Potřebné ingredience

1 KG MRKVE, 1 KG PETRŽELE, 70 DKG CELERU, 50 DKG CIBULE, 5 LŽIC SOLI, 7 LŽIC CUKRU KRYSTAL, 7 LŽIC OCTA, 1 LŽIČKA NOVÉHO KOŘENÍ, 1.5 LŽIČKY PEPŘE CELÝHO, BOBKOVÝ LIST, TROCHU VODY.

Postup přípravy

UVAŘÍME OPATRNĚ DO MĚKKA ZELENINU A KOŘENÍ. JÁ KOŘENÍ DÁVÁM DO FÁŠKU ABYCH JE POTOM NAŠLA.( KOŘENÍ VYHODIT ). NECHÁME TROCHU VYCHLADNOUT A POTOM ROZMIXUJEM,PLNÍME SKLENIČKY A ZAVÍČKUJEME STERILIZUJEME 20 MINUT PŘI TEPLOTĚ 90 ° C.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie