Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Boršč

0.0
Boršč

Potřebné ingredience

Syrová zelenina:červená řepa,mrkev,petržel,brambory,cibule,bílé zelí.Koření: bobkový list,nové koření,černý pepř celý,sůl,rajský protlak.

Postup přípravy

Postup:uvaříme žebírka (dle libosti vepřové, hovězí můžou být i uzené) vývar scedíme maso obereme od kostí a vrátíme spět do vývaru.Brambory a cibuli nakrájíme na kostičky, zelí na nudličky a mrkev,petržel a červenou řepu nastrouháme na větším struhadle.Do vývaru dáme vařit řepu.Na pánvi na sádle zpěníme cibulku přidáme mrkev a protlak a podusíme.Do vývaru přidáme postupně zelí,brambory,podušenou zeleninu z pánve.Vaříme do měkka, polívka má být hustá od zeleniny.Na talíři přidáme 1PL zakysaný smetany. Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ludjur 27. 8. 2010, 23:25
Tak toto som nikdy nejedla a vraj keď je boršč dobre urobený, tak je to pochúťka...Svetlanko, asi tento tvoj vyskúšam, ukadám si recept :-$ :-$ :-$
Svetla35 28. 8. 2010, 7:39
@ludjur Ludmi,u nás na boršču pochutná cela rodinka (H) (X) (X),do konce si dává i tchyně ,-) ,-) ,-) (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie