Italské rigattoni s máslem, smetanou, lanýžem a vejcem
Potřebné ingredience
150 g rigattoni (trubicové těstoviny), 3 lžíce bešamelové omáčky, 1 žloutek, lanýž, 1 lžíce smetany, 2 lžíce strouhaného parmazánu, čerstvé máslo.
Postup přípravy
Do horké bešamelové omáčky přimícháme za stálého míchání parmazán a strouhaný lanýž. Necháme několik okamžiků povařit a odstavíme z ohně. Žloutky rozšleháme se smetanou a zvolna přimícháme do bešamelové omáčky. Omáčku zjemníme kouskem másla. Uvařené těstoviny hotovou horkou omáčkou zalijeme a nebo je přímo do omáčky vmícháme. Podáváme na teplém talíři.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé