(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
BORŠČ
Potřebné ingredience
1 kg kyselého zelí, 1 kg brambor, 4 nožičky klobásy, kečup, sladká paprika, pepř, masox, trocha cukru, sušené nebo zmražené houby, 2 velké cibule, česnek, soli jen opatrně
Postup přípravy
Zelí, brambory a klobásu pokrájíme a spolu s dalšími ingrediencemi kromě cibule a česneku dáme do hrnce a vaříme do měkka.
Zahustíme hladkou moukou s troškou solamylu, rozmíchanou ve studené vodě.
Cibuli rozkrájíme na drobno, osmažíme na sádle do zlatova a přidáme do hotového boršče.
Rozmačkáme česnek a rovněž jej vmícháme do polévky.
Na talíři ozdobíme kopečkem zakysané smetany. S čerstvým chlebem to nemá chybu.
JÁ UPOZORNUJI ŽE JE TO RECEPT MÉ BABIČKY...JE TO SUPER...
když ho dělám já tak hřiby nedávám...
Zahustíme hladkou moukou s troškou solamylu, rozmíchanou ve studené vodě.
Cibuli rozkrájíme na drobno, osmažíme na sádle do zlatova a přidáme do hotového boršče.
Rozmačkáme česnek a rovněž jej vmícháme do polévky.
Na talíři ozdobíme kopečkem zakysané smetany. S čerstvým chlebem to nemá chybu.
JÁ UPOZORNUJI ŽE JE TO RECEPT MÉ BABIČKY...JE TO SUPER...
když ho dělám já tak hřiby nedávám...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé