Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

BORŠČ

0.0
BORŠČ

Potřebné ingredience

1 kg kyselého zelí, 1 kg brambor, 4 nožičky klobásy, kečup, sladká paprika, pepř, masox, trocha cukru, sušené nebo zmražené houby, 2 velké cibule, česnek, soli jen opatrně

Postup přípravy

Zelí, brambory a klobásu pokrájíme a spolu s dalšími ingrediencemi kromě cibule a česneku dáme do hrnce a vaříme do měkka.
Zahustíme hladkou moukou s troškou solamylu, rozmíchanou ve studené vodě.
Cibuli rozkrájíme na drobno, osmažíme na sádle do zlatova a přidáme do hotového boršče.
Rozmačkáme česnek a rovněž jej vmícháme do polévky.
Na talíři ozdobíme kopečkem zakysané smetany. S čerstvým chlebem to nemá chybu.

JÁ UPOZORNUJI ŽE JE TO RECEPT MÉ BABIČKY...JE TO SUPER...
když ho dělám já tak hřiby nedávám...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie