kapr
Potřebné ingredience
mramor korpus z 8 vajec,merunkova marmelada,tezka parizska slehacka,puncovina (dnes moje premirea),mlecny marcipan a gelove barvicky
Postup přípravy
Dal mi teda zabrat,byl to prvni 3D,ale tak celkem usel.Mela jsem na nej malo casu,oslava mela byt az zitra,ale vcera vecer mi muz oznamil,ze tam jdem uz dnes.Domalovala jsem ho asi kolem 16hod a tak v 18hod uz se bastil.Dort jsem delala pro tchana,je rybar.No a cely dost vazil 3,70Kg.
...
a tak vypadal na rezu
i z druhe strany
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cherba
(upraveno)
29. 3. 2010, 9:24
pěkný kapřík
Mirka79
(upraveno)
28. 3. 2010, 15:35
moc vsem dekuji za pochvalu
Ilonáček
(upraveno)
28. 3. 2010, 14:50
Marie44
(upraveno)
28. 3. 2010, 12:22
jazavka
(upraveno)
28. 3. 2010, 8:48
...super...ako zivy...
voticanda
(upraveno)
28. 3. 2010, 8:35
tak teda Mirko ten se Ti povedl , taky se pořád chystám pro manžu udělat kapříka
backa
(upraveno)
28. 3. 2010, 8:24
kapr je nádherný,moc pěkně vybarvený no vypadá jak živý moc se Vám povedl
gonzar
(upraveno)
27. 3. 2010, 23:51
Kapr je moc pěkný, jako živý.
darinka30
(upraveno)
27. 3. 2010, 22:18
super..
Mirka79
(upraveno)
27. 3. 2010, 22:22
@darinka30
Darino dekuji
Anturka
(upraveno)
27. 3. 2010, 22:14
krásný kapřík
Mirka79
(upraveno)
27. 3. 2010, 22:21
@Anturka
dekuji ,ale jeste je co pilovat