Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Boršč

0.0
Boršč

Potřebné ingredience

60 dkg hovězího nebo vepřového masa, 60 dkg hlávkového zelí, 1 sklenice červené řepy, 1 malý rajský protlak, celý pepř, nové koření, bobkový list, sůl, 2 l vody, 1 velká cibule, 20 kořenové zeleniny

Postup přípravy

Maso na cibuli osmažíme. Pak přidáme ostatní přísady a vše vaříme do měka. Zavaříme máslovou jíškou a při podávání na talíř přidáme také smetanu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Calimerka 12. 9. 2009, 0:33
Dobrý den všem, jen bych podotkla, že ten pravý originál se rozhodně máslovou jíškou nezahušťuje a řepa se dává většinou čerstvá a přidávají se tam brambory (pl)
irena49 29. 2. 2008, 6:12
Dělám ho stejně jako vy jen z uzeného masa.Je opravdu vynikající. (pl) (pl) (Y) (Y)
Klíště 5. 3. 2008, 20:00
@irena49 Fakt uzené maso? To zní dobře. (Y) Zkusím ho taky. Já jsem tam nedávala žádné maso, protože vepřový ani hovězí doma nejíme. Uzený je dobrý nápad! (clamp) Děkuji za tip. Janička (X)
susannah 8. 1. 2008, 19:52
Dnes jsem vařila boršč podle Vašeho receptu. Je výborný, manžel si také chválí, šel si přidat. Děkuji Susanna (pl) (F)
gembek 8. 1. 2008, 12:46
Jani, už pár dní mě honí mslná zrovna na boršč :-) ten Váš vypadá dost dobře, díky za receptík, hned to vyzkouším (Y) (Y) (Y) Hanka
Klíště 28. 2. 2008, 23:04
@gembek Dobrý den Hani (hello), jak Vám chutnal boršč? ;-). Doufám, že dobře. Děkuji moc za příspěvek. Janička (X)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie