Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Pastýřská roštěnka

0.0
Pastýřská roštěnka

Potřebné ingredience

500 g roštěné, 2 větší cibule, 150 g uzené klobásy, 150 g uzeného sýra, kečup, plnotučná hořčice, masový vývar, hladká mouka, olej, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí, obalíme v hladké mouce a zprudka osmažíme po obou stranách na oleji.

Potom přidáme nakrájenou cibulku a oloupanou klobásu nakrájenou na kolečka. Osmažíme, podlijeme masovým vývarem a dusíme do měkka.

Přendáme do zapékací misky, posypeme strouhaným sýrem, pokapeme kečupem. Zapečeme v troubě do zlatova.


Výborné s hranolky, opečenými bramborami, nebo jenom s tmavým chlebem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

keksina 4. 3. 2008, 18:46
zdravím! no jak tak čtu ingredience,vypadá to doooost zajímavě.myslím,že brzy vyzkouším a dám vědět. (hello)
dzungila 5. 3. 2008, 23:12
@keksina I já zdravím! Určitě vyzkoušejte a pochutnáte si! (hello) Těším se na info, jak to dopadlo... :-) Andrea

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie