Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Pečene klobásky se zelím a bramborem

0.0
Pečene klobásky se zelím a bramborem

Potřebné ingredience

syrove brambory, sklenice kysaneho zelí, pikantní klobásky (nebo libovolne maso), sůl, pepř, oregano, provensálske koření, trošku tabasca, další koření dle chuti, trochu másla

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do zapékací mísy dáme trochu másla a na něj rozložíme brambory, posolíme a lehce opepříme. V misce si namícháme scezene zelí, sůl, pepř, trochu oregana, provensálske koření, případně další koření dle chuti. Směs rovnoměrně rozložíme na brambory a nahoru dáme klobásky, ktere jsme předem "nařezali na ježka". Nebo dáme jine maso. Přidáme ještě trochu másla a pečeme v předehřáté troubě na 170°C asi hodinu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie