(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pečene klobásky se zelím a bramborem
Potřebné ingredience
syrove brambory, sklenice kysaneho zelí, pikantní klobásky (nebo libovolne maso), sůl, pepř, oregano, provensálske koření, trošku tabasca, další koření dle chuti, trochu másla
Postup přípravy
Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do zapékací mísy dáme trochu másla a na něj rozložíme brambory, posolíme a lehce opepříme. V misce si namícháme scezene zelí, sůl, pepř, trochu oregana, provensálske koření, případně další koření dle chuti. Směs rovnoměrně rozložíme na brambory a nahoru dáme klobásky, ktere jsme předem "nařezali na ježka". Nebo dáme jine maso. Přidáme ještě trochu másla a pečeme v předehřáté troubě na 170°C asi hodinu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé