Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

Bráchovo kastrůlkové ražniči

0.0
Bráchovo kastrůlkové ražniči

Potřebné ingredience

maso, anglická slanina, salám, cibule, kečup nebo rajský protlak, sůl, pepř, pálivá paprika

Postup přípravy

Brácha dělá super mňamku a já si dovoluji ji zveřejnit.

Na dno kastrůlku (pekáčku) dáme trochu másla, potom skládáme vrstvy:
- maso (naklepané, nasolené a opepřené)
- hodně nakrájené cibule
- anglická slanina
- kečup nebo rajský protlak (ochucený solí, pepřem a pálivou paprikou)
- nakrájený salám (hodonín, šunkový, gothaj...)
- znova cibule

Vše opakujeme až je kastrůlek plný (nahoře musí být cibule!), dáme péct do trouby (cca 3/4hod)

Příloha: hranolky, rýže (nejlépe obojí)

Je to opravdu výborné, přeji dobrou chuť!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lenka10002 20. 2. 2011, 11:12
Super (Y) super (Y)a zase super (Y) (Y) Masíčko jsem dělala již několikrát a veliký úspěch (clamp) (clamp) (clamp) Opravdu vynikající,díky za recept,už ho má téměř celá naše rodinka. :-) |:o) (flower)
tazz 7. 8. 2010, 20:55
výborné (Y) (Y) (clamp) (clamp) (flower) (flower)
Hankiska 9. 6. 2010, 11:43
Tak právě jsem dojedla a pěji ódu na tento pokrm, je fakt vynikající. A ty vrstvy jsou určitě skvělé, protože to maso zůstane nádherně šťavnaté!!! A to jsem měla strach, že proč se to nepodlévá, ale cibulka pustila šťávičku a je to děsná mňamka. Dávám jedničku s hvězdičkou!! A kdyby pan bratr měl pro nás kuchařinky ještě nějakou specialitku, tak by to vůbec nevadilo!!! (zajic) (Y) |:o) (L)
sůvaléna 9. 6. 2010, 12:28
@Hankiska Ráda mu Vaši chválu vyřídím!!
Hankiska 7. 6. 2010, 15:31
Vypadá to dóóóst dobře, určitě zkusím. :-) :-) :-)
lidare 7. 6. 2010, 15:19
Dělala jsem skoro to samé,jen bez kečupu a ne tolik vrstev,ale v podstatě to samé a nemělo to chybu :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie