Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Zelenina na zimu bez sterilizace

0.0
Zelenina na zimu bez sterilizace

Potřebné ingredience

1kg mrkve,3/4kkg celeru,3/4 kg kořenové petrželi,sůl

Postup přípravy

Očištěnou a omytou zeleninu nastrouháme v robotu či na struhadle na nudle a důkladně promícháme.Prosolíme a opět promícháme.Zavíčkujeme a to je veškerá práce!Jednoduché a vydrží do další zimy,než si připravíte další zásobu.Tato zelenina je výborná do všech pokrmů,kam se kořenová zelenina dává.Do polévek,svíčkový základ,salátu,aj....Jen pozor na sůl při dochucování jídel!!Sůl se rozleží a někdy pak už není potřeba dosolovat pokrmy.Zkuzte to!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

MajkaKi 20. 9. 2009, 10:03
Kolik té soli prosím??? ;-) ;-) ;-)Aby se mi to povedlo??? Díky za info. (jablka)
šumafka 20. 9. 2009, 12:00
@MajkaKi Mám recept na 1 kg zeleniny 20dkg soli. Dělám to spoustu let a nikdy se to nezkazilo. Vydrží 2 roky.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie