(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
domácí kečup
Potřebné ingredience
2kg rajčat,1/4kg cibule, 1/4kg jablek,4 lžíce octa, 3 dkg soli, 15 dkg cukru, 5 hřebíčků, 1 lžička papriky, 1/4 lžičky skořice
Postup přípravy
Rajčata nakrájím na osminky, cibuli na větší kostičky a jablka zbavená jádřinců také na kostky, přidáme zbylé ingredience a vaříme do zhoustnutí, já vařila cca 2-2,5 hodiny, na hodně mírném stupni, aby se nepřipalovalo,když se nám zdá dostatečně husté, vyndáme hřebíčky a rozmixujeme ponorným mixérem, propasírujeme přes cedítko a plníme sklenice. Zavařovala jsem cca 20 minut.
Kečup je jemný, vhodný i pro děti.
Kečup je jemný, vhodný i pro děti.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mimicek
(upraveno)
22. 8. 2012, 19:42