Černorybízový šlehačkový dort s růží

Potřebné ingredience
Světlý korpus ze 4 vajec, náplň (1 vanička tvarohu + 1 Lučina 120g + 1 šlehačka 33% + 1 vanilkový cukr + 4 lžičky cukru + 1 želatinový ztužovač za studena Dr. Oetker) půl bílá, půl s rybízovou marmeládou
Postup přípravy

*

*

*

Bílou vrstvu jsem podmazala marmeládou, pod rybízovou jsem dala punčovinu z odřezků korpusu, marmelády a drcených vlašských ořechů (před zdobením jsem dort obrátila vzhůru nohama)

Po zatuhnutí ve formě, před finálním zdobením čokoládou a šlehačkou se Smetafixem

Bílá růžička je z cukru sypaného přes šablonu na foukací fixy (v papírnictví za cca 40Kč)

*

*
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu




























































































































