Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 17 návštěvníků)

Vepřové kostky na paprice

0.0
Vepřové kostky na paprice

Potřebné ingredience

vepřová plec, bujon nebo masox, paprika sladká, těstoviny, knedlík, brambor tj, smetana 12%, pepř, sůl, sádlo, cibule, hl. mouka

Postup přípravy

tato omáčka je rychlá a snadná, je to mňamka!

Nejprve si na trocha sádle usmažíme cibulku, po chvilce přisypeme papriku, necháme chvíli smažit aby nám paprika nezhořkla a přidáme vepř.maso, přidáme sůl, pepř, bujon, kdo nemá rád nemusí dávat, pak si to může dosolit, a podlijeme vařící vodou a dusíme cca 30 minut. Vše děláme v papíňáku.

Po dušení ještě přivedeme k varu.

A zahustíme smetanou a hl. moukou.

Podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo bramborem jak kdo má rád.
Dobrou chuť!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

veleprcek 4. 11. 2010, 21:32
Teď jsem sem vložila recept a koukám předemnou jedna paní taky dělala, nedělala jsem jídlo podle ní ale podle sebe, tak aby nedošlo k nějakému omylu, ,-) (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie