Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Přírodní řízky z trouby s jasmínovou rýží

0.0
Přírodní řízky z trouby s jasmínovou rýží

Potřebné ingredience

vepřové plátky masa, hladká mouka, sůl, pepř, jasmínová rýže,

Postup přípravy

Tento recept mám od tchýně, je jednoduchý a maso vynikající. Jako příloha je nejlepší jasmínová rýže, ale samozřejmě záleží, kdo co má rád.
My s tchýňkou tento recept děláme v pomalém hrnci, na 4 hodiny, silnější ohřev. Maso se pak rozpadá :-)

Maso oklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme v hladké mouce a z prudka orestujeme, můžeme na sádle, oleji, co komu vyhovuje. Osmažené maso vkládáme do pekáče nebo pomalého hrnce, podlijeme vodou a celé ještě zasypeme moukou, co nám zbyla z obalování. Cca půl hrnku. Maso mám skoro potopené ve vodě a zasypané moukou. Pečeme do změkňutí, aby se maso rozpadalo, v pomaláčí jak už jsem psala.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie