(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Přírodní řízky z trouby s jasmínovou rýží
Potřebné ingredience
vepřové plátky masa, hladká mouka, sůl, pepř, jasmínová rýže,
Postup přípravy
Tento recept mám od tchýně, je jednoduchý a maso vynikající. Jako příloha je nejlepší jasmínová rýže, ale samozřejmě záleží, kdo co má rád.
My s tchýňkou tento recept děláme v pomalém hrnci, na 4 hodiny, silnější ohřev. Maso se pak rozpadá :-)
Maso oklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme v hladké mouce a z prudka orestujeme, můžeme na sádle, oleji, co komu vyhovuje. Osmažené maso vkládáme do pekáče nebo pomalého hrnce, podlijeme vodou a celé ještě zasypeme moukou, co nám zbyla z obalování. Cca půl hrnku. Maso mám skoro potopené ve vodě a zasypané moukou. Pečeme do změkňutí, aby se maso rozpadalo, v pomaláčí jak už jsem psala.
My s tchýňkou tento recept děláme v pomalém hrnci, na 4 hodiny, silnější ohřev. Maso se pak rozpadá :-)
Maso oklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme v hladké mouce a z prudka orestujeme, můžeme na sádle, oleji, co komu vyhovuje. Osmažené maso vkládáme do pekáče nebo pomalého hrnce, podlijeme vodou a celé ještě zasypeme moukou, co nám zbyla z obalování. Cca půl hrnku. Maso mám skoro potopené ve vodě a zasypané moukou. Pečeme do změkňutí, aby se maso rozpadalo, v pomaláčí jak už jsem psala.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé