Zobrazit přihlášovací formulář

Výsledky hledání v kategorii Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
RYCHLÁ KRKOVIČKA

RYCHLÁ KRKOVIČKA

Potřebné ingredience

KRKOVIČKA
CIBULE
OMASTEK
STEAK KOŘENÍ
KOŘENÍ NA AMERICKÉ BRAMBORY
KMÍN, PEPŘ
HL. MOUKA
SVĚTLÁ JÍŠKA
VODA

Postup přípravy

KRKOVIČKU NAKLEPAT, NAŘÍZNOUT, POSYPALA JSEM JI KOŘENÍM NA AMERICKÉ BRAMBORY, STEAKEM, POPRÁŠILA HLADKOU MOUKOU, DALA NA ROZPÁLENÝ OMASTEK Z OBOU STRAN, ZASYPALA CIBULÍ NA…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso na paprikách s houbami

Vepřové maso na paprikách s houbami

Potřebné ingredience

500-600 g vepřového masa (kotlety, krkovička, ramínko, plecko), 2-3 střední cibule, 2-3 papriky (lepší jsou špičaté zelené), 2-3 lžičky mleté sladké papriky, 3-4 vrchovaté lžíce sušených hub (nebo přiměřeně čerstvých), 3 lžíce oleje, 1/2 kostky masoxu.

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli nadrobno zpěníme na tuku. Plátky masa naklepeme (můžeme i nakrájet na kostky) a přidáme k cibuli. Když maso pustí šťávu osolíme ho, přidáme sladkou ml. papriku a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ KOTLETKY NA SMETANĚ

VEPŘOVÉ KOTLETKY NA SMETANĚ

Potřebné ingredience

asi kg.vepřového na řízky(může být i libovější krkovička)
asi 2kg. brambor, sůl, pepř a dvě šlehačky v krabičce --pozor ne slabší než 30%tuku

Postup přípravy

kotletky si nakrájíme jako na řízky, naklepe, osolíme,opepříme. Brambory oloupeme, umyjeme a nakrájíme na kolečka, do máslem vymazaného pekáčku klademe střídavě brambory--posolit,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vynikající zapečené vepřové kotlety se šunkou, cibulí a pórkem

Vynikající zapečené vepřové kotlety se šunkou, cibulí…

Potřebné ingredience

vepřové kotlety (může být i krkovička)bramboryšlehačkatvrdý sýršunkacibule, pórek, česneksůl, majoránka, oregáno, tymián, mletý kmín, mleté nové koření, mletý pepřmáslo

Postup přípravy

Pečící nádobu vymažeme máslem. Navrstvíme na kolečka nakrájené brambory, každou vrstvu okořeníme (sůl, majoránka, oregáno, tymián, mletý kmín) a polijeme šlehačkou. Nahoru…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kotlety v marinádě  "ROŠTÁKY"(6 osob)

Vepřové kotlety v marinádě "ROŠTÁKY"(6 osob)

Potřebné ingredience

6 vepřových kotlet (může být i krkovička),
Marináda: 2 celá vejce, 3 stroužky česneku, 1 lžíče sojové omáčky (může být i maggi), 1 lžička pepře, soli, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžičky solamylu

Postup přípravy

Kotlety si naklepeme, naložíme je do marinády (nejlépe 24 hod), poté smažíme na oleji nebo grilujeme.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová krkovička se šťávou

Vepřová krkovička se šťávou

Potřebné ingredience

krkovička
cibule
sádlo
sůl, pepř
česnek
jíška Knorr tmavá nebo mouka

Postup přípravy

Na sádle zpěníme cibulku, opečeme na ní osolenou, opepřenou a stroužkem česneku potřenou krkovičku (nařízneme okraje a naklepeme). Opčeme z obou stran, podlijeme a dusíme.…

Zobrazit více...

Kategorie