OVÁL S RŮŽEMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Mramorový korpus, krém - smetana - mascarpone - tvaroh, broskve
Obmazáno ganáší z bílé čokolády
Potaženo bílým fondánem, růžičky vymodelovány z domácího mléčného marcipánu…
KRTEČEK S KAMARÁDY, ČERNÝM BINGEM A FLOPEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT - MEDOVNÍK
KRÉM - SMETANOVO-KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE + BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM
FONDÁN- BÍLÝ (domácí výroba)
FIGURKY - vymodelované z modelovací hmoty Master…
AVENGERS
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT - MEDOVNÍK
KRÉM - SMETANOVO-KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE + BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM
FONDÁN: BÍLÝ (domácí výroba)
ROZMĚR DORTU: 30X20 CM
VÝŠKA DORTU: 9,5 cm
AUTÍČKOVÝ PRO PAVLÍČKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: ČOKOLÁDOVÝ
KRÉM: mascarponovo-smetanový s jahodovým aróma
OVOCNÁ NÁPLŇ: jahodovo želatinové pyré
KRÉM POD FONDÁN: bílkovo-máslový
FONDÁN: domácí výroba,…
MOBIL pro STELLU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: fialový levandulový, žlutý citronový, kakaovo čokoládový
SIRUP na prokapání korpusů: s borůvkovou esenci
BORŮVKOVÉ PYRÉ: z mražených borůvek
KRÉM na naplnění:…
NAROZENINOVÝ DORTÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACE
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY O PRŮMĚRU 21 cm KRÉM: smetanový s mascarpone a zakysanou smetanou SIRUP na prokapání: kávový s rumem MODELACE: bílý fondán + čokohmota SESTAVENÍ DORTU: celkem ze…
DORT NAROZENINOVÝ SE VČELIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: světlý pomerančový + světlý pomerančový s mletými burskými oříšky
KRÉMY NA PLNĚNÍ KORPUSŮ: 1. šlehačka + mascarpone + slazené mléko Salko
…
KNIHA PRO NIKOL
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: ořechový
KRÉM: smetanovo - mascarponový + ananas
SIRUP na prokapání korpusů: ananasová šťáva
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a zarovnání dortu - čokoláda +…
MINNIE PRO SOFINKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: oba dva kakaové
KRÉM do obou dortů: smetanovo - mascarponový + višně
SIRUP na prokapání korpusů: višňová šťáva
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání nerovností u…
MRKVOVÝ DORTÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MRKVOVÉ KORPUSY
SMETANOVO-SÝROVÝ KRÉM
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu
ŠLEHAČKOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení dortu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na čokoládové…