Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
OVÁL  S  RŮŽEMI

OVÁL S RŮŽEMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

Mramorový korpus, krém - smetana - mascarpone - tvaroh, broskve
Obmazáno ganáší z bílé čokolády
Potaženo bílým fondánem, růžičky vymodelovány z domácího mléčného marcipánu…

Zobrazit více...
DORTY
KRTEČEK S KAMARÁDY, ČERNÝM BINGEM A FLOPEM

KRTEČEK S KAMARÁDY, ČERNÝM BINGEM A FLOPEM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT - MEDOVNÍK
KRÉM - SMETANOVO-KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE + BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM
FONDÁN- BÍLÝ (domácí výroba)
FIGURKY - vymodelované z modelovací hmoty Master…

Zobrazit více...
DORTY
AVENGERS

AVENGERS

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT - MEDOVNÍK
KRÉM - SMETANOVO-KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE + BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM
FONDÁN: BÍLÝ (domácí výroba)
ROZMĚR DORTU: 30X20 CM
VÝŠKA DORTU: 9,5 cm

Zobrazit více...
DORTY
AUTÍČKOVÝ PRO PAVLÍČKA

AUTÍČKOVÝ PRO PAVLÍČKA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: ČOKOLÁDOVÝ
KRÉM: mascarponovo-smetanový s jahodovým aróma
OVOCNÁ NÁPLŇ: jahodovo želatinové pyré
KRÉM POD FONDÁN: bílkovo-máslový
FONDÁN: domácí výroba,…

Zobrazit více...
DORTY
MOBIL pro STELLU

MOBIL pro STELLU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: fialový levandulový, žlutý citronový, kakaovo čokoládový
SIRUP na prokapání korpusů: s borůvkovou esenci
BORŮVKOVÉ PYRÉ: z mražených borůvek
KRÉM na naplnění:…

Zobrazit více...
DORTY
NAROZENINOVÝ DORTÍK

NAROZENINOVÝ DORTÍK

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACE

Postup přípravy

MEDOVÉ PLÁTY O PRŮMĚRU 21 cm KRÉM: smetanový s mascarpone a zakysanou smetanou SIRUP na prokapání: kávový s rumem MODELACE: bílý fondán + čokohmota SESTAVENÍ DORTU: celkem ze…

Zobrazit více...
DORTY
DORT  NAROZENINOVÝ SE VČELIČKAMI

DORT NAROZENINOVÝ SE VČELIČKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: světlý pomerančový + světlý pomerančový s mletými burskými oříšky
KRÉMY NA PLNĚNÍ KORPUSŮ: 1. šlehačka + mascarpone + slazené mléko Salko

Zobrazit více...
DORTY
KNIHA PRO NIKOL

KNIHA PRO NIKOL

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: ořechový
KRÉM: smetanovo - mascarponový + ananas
SIRUP na prokapání korpusů: ananasová šťáva
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a zarovnání dortu - čokoláda +…

Zobrazit více...
DORTY
MINNIE PRO SOFINKU

MINNIE PRO SOFINKU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: oba dva kakaové
KRÉM do obou dortů: smetanovo - mascarponový + višně
SIRUP na prokapání korpusů: višňová šťáva
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání nerovností u…

Zobrazit více...
DORTY
MRKVOVÝ DORTÍK

MRKVOVÝ DORTÍK

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

MRKVOVÉ KORPUSY
SMETANOVO-SÝROVÝ KRÉM
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu
ŠLEHAČKOVÝ KRÉM: na celkové dozdobení dortu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na čokoládové…

Zobrazit více...

Kategorie