Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
ŠMOULOVÉ PRO VICTORII

ŠMOULOVÉ PRO VICTORII

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: vanilkovo - citronové KRÉM: smetanovo-mascarponový NÁPLNĚ: jahodové pyré + broskvové pyré KRÉM NA OBMAZ: bílkovo-máslový pod fondán FONDÁN na potažení: domácí výroba…

Zobrazit více...
DORTY
PAT  A  MAT  PRO  DANIELA

PAT A MAT PRO DANIELA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: citronovo-vanilkový piškot KRÉM: smetana + mascarpone + čokoláda SIRUP NA KORPUS: meruňkový s kapkou meruňkové esence KRÉM NA OBMAZ pod fondán: bílkovo-máslový s…

Zobrazit více...
DORTY
STRANGES THINGS PRO STELLU

STRANGES THINGS PRO STELLU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: citronovo vanilkové s přidáním strouhané čokolády KRÉM: smetanovo mascarponový s čerstvou citronovou šťávou NÁPLŇ: borůvkové pyré KRÉM bílkovo-máslový: na potření obou…

Zobrazit více...
DORTY
PLAVECKÝ PRO TOBIÁŠE

PLAVECKÝ PRO TOBIÁŠE

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: vanilkovo-citronový + dva modré citronové KRÉM na naplnění: smetanovo-mascarponový s přidáním vanilkovo- máslového krému s citronovou čerstvou šťávou. MERUŇKOVÁ…

Zobrazit více...
DORTY
NINJAGO DOMINIK

NINJAGO DOMINIK

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: kakaový + ořechový KRÉM: smetanovo mascarponový do obou dortů VIŠŇOVÉ PYRÉ: do kakaového dortu + ANANASOVÉ PYRÉ: do ořechového dortu ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření…

Zobrazit více...
DORTY
JUBILEJNÍ K 60.tinám

JUBILEJNÍ K 60.tinám

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

MEDOVÉ PLÁTY KRÉM: karamelový + smetanový ČOKOLÁDOVÁ HMOTA: na horním plátu zdobená vymodelovanými květy a číslici uprostřed a na bocích obsypány rozemletými kousky medovníku …

Zobrazit více...
DORTY
DORT PRO ANDĚLKU

DORT PRO ANDĚLKU

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACE

Postup přípravy

KORPUSY: kakaové KRÉM: čokoládový + smetanový s mascarpone NÁPLŇ: jahodové pyré na smetanovém krému BÍLÁ GANACHE: z bílé čokolády na slabé potření a zahlazení dortu BÍLKOVO…

Zobrazit více...
DORTY
KRÉMOVÝ ČOKOLÁDOVÝ

KRÉMOVÝ ČOKOLÁDOVÝ

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: kakaovo-čokoládový KRÉM: karamelový + smetanový s mascarpone KRÉM na obmazání dortu: máslovo-tvarohový DORTOVÁ FORMA: průměr 25 cm VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.196 g VÝŠKA…

Zobrazit více...

Kategorie