Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Guláš MEXICO

Guláš MEXICO

Potřebné ingredience

500g hovězího masa,3 větší cibule,masox, mražená kukuřice, červené fazole v konzervě, sladká a pálivá paprika, protlak (může být i kečup), na jíšku podle zvyku, sůl,pepř

Postup přípravy

Na cibulce orestujeme maso s kořenícíma paprikama, zalijeme vodou, přidáme protlak,osolíme a opepříme a dusíme cca 40 minut. Pak přidáme masox, mraženou kukuřici a fazole a…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Svíčková pro zaměstnané ženy :-)))

Svíčková pro zaměstnané ženy :-)))

Potřebné ingredience

smysl pro humor :-))

Postup přípravy

:-))

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
JEDNODUCHÁ  ZNOJEMSKA  OMAČKA

JEDNODUCHÁ ZNOJEMSKA OMAČKA

Potřebné ingredience

6 hovězí roštěne,sůl,2 cibule,mletý pepř 3 lžice oleje 1000ml vzvaru,50g hladke mouky 80g sterilovaných okurek

Postup přípravy

roštěnou očistíme,omyjeme a nakrajime na platy,ktere osolime,opepřime.V kastrolu nebo hlubší panvi osmahneme z obou stran zprudka a pak vyjmeme.Na výpeku spenime cibuli do…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
španělské ptáčky

španělské ptáčky

Potřebné ingredience

hovězí maso 4-6 plátků,
hořčice,
sůl,pepř, vajíčka-uvařené,párek, šunka,sýr,
250ml sladké smetany,
voda ,okurku.

Postup přípravy

maso okořeníme,potřeme hořčicí dáme šunku,sýr,kousek párku a čtvrtku vajíčka a zaděláme.na sádle smažíme na všechny strany až to zpustí štávu a mírně podlijeme a dusíme do měkka…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
VALENTÝNSKÁ VEČEŘE

VALENTÝNSKÁ VEČEŘE

Potřebné ingredience

Tatarský biftek,topinky a hodně zeleninky.Na konec super lahodný jahodový dortík z lásky dělaný.

Postup přípravy

Toto je naše nej nej papáníčko.
Přidávám na žádost receptík na Tataráčka.
Pravou svíčkovou,(nic jiného) rozsekám v mixeru ( ultimate chopper ),osolit,opepřit,trochu chilli…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Mramorové maso

Mramorové maso

Potřebné ingredience

4 tenké plátky rostěnky, 4 plátky kuřecích prsou, sůl, pepř, grilovací koření, hladká mouka, strouhaný sýr

Postup přípravy

Plátky roštěnky rozklepeme na tenko, stejně tak i kuřecí plátky přes mikrotenový sáček, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením a sklepneme vždy plátek roštěnky a kuřecího…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí roštěná

Hovězí roštěná

Potřebné ingredience

-5 plátků hovězí roštěné
-20dkg slaniny
-2 střední cibule
-plnotučná a dijonská hořčice
-sladká ml. paprika
-sůl
-smetana na vaření
-olej nebo sádlo

Postup přípravy

-Plátky jemně naklepeme,nařízneme,osolíme,potřeme oběma druhy hořčice a paprikou.Na tuku zpěníme pokrájenou cibulku.Až zesklovatí,vložíme roštěnky.
-Necháme je tzv. zatáhnout…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
hovězí v celerové omáčce

hovězí v celerové omáčce

Potřebné ingredience

8 plátků hovězího,pepř,sůl,kmín,hl.mouka,smetana na vaření,1střední celer,2 cibule

Postup přípravy

maso naklepeme osolíme,opepřímea okmínujeme,dáme péct na rozpálený omastek až se maso zatáhne přihodíme najemno nastrouhaný celer s cibulí který jsme si mezitím připravily.Dusíme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ROŠŤĚNKY S HOŘČIČNOU OMÁČKOU

ROŠŤĚNKY S HOŘČIČNOU OMÁČKOU

Potřebné ingredience

ROŠŤĚNEC; CIBULE; OLEJ; SŮL; PEPŘ; LŽÍCE A PŮL HOŘČICE; KOSTKA MASOXU; JÍŠKA KNORR

Postup přípravy

V papiňáku na rozpáleném oleji orestujeme cibulku na kostičky a obděláme maso. které jsme si naklepali, osolili a popepřili. Maso obděláme z obou stran a přidáme hořčici,…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Karlovarské roštěnky

Karlovarské roštěnky

Potřebné ingredience

4 roštěnky, 1 lžíce másla, 1 střední cibule, 1-1,5 lžičky sladké papriky, sůl, špetka pepře, hovězí vývar ( stačí z masoxu ), 1 lžička másla, 1-1,5 lžíce hladké mouky, 2 dcl smetany šlehačk

Postup přípravy

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme trochu dozlatova, přidáme na plátky nakrájené maso, které jsme naklepali osolili a opepřili. Maso po obouch stranách opečeme, poprášíme…

Zobrazit více...

Kategorie