Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Zepékaná pečeně s brambory - oběd z jednoho pekáče

Zepékaná pečeně s brambory - oběd z jednoho pekáče

Potřebné ingredience

0,5kg vepřové pečeně bez kosti, 1 kelímek smetany ke šlehání, 200g tvrdého sýra, brambory, olej, sůl, koření dle chuti (sladká paprika, kmín, tymián, rozmarýn, česnek), alobal

Postup přípravy

Pekáč vymažeme olejem a na dno vysládáme kolečka syrových očištěných brambor. Lehce osolíme a můžeme posypat tymiánem.

Maso očistíme, narájíme na plátky a naklepeme.…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Čína od mojí tchýně - VYNIKAJÍCÍÍÍÍÍÍ :o)

Čína od mojí tchýně - VYNIKAJÍCÍÍÍÍÍÍ :o)

Potřebné ingredience

Na 1/2 kg masa (nejlepsí je z vepřové kýty) potřebujeme : 4 lžíce oleje,1 lžíce Solamylu, 4 lžíce Maggi, 1 vajíčko, 3/4 lžičky soli, 3/4 lžičky cukru, 1/2 lžičky červené sladké papriky, 1/2 lžičky pepře, 1 lžička kari koření..

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na tenké nudličky,dáme do mísy a ze všema přísadama pořádně promícháme a necháme alespoň 24 hodin uležet..je to rychlé a hlavně opravdu moc výborné,to bych mohla…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky s tvarůžky

Vepřové plátky s tvarůžky

Potřebné ingredience

krkovice, cibule, 1 olomoucké tvarůžky, pivo, sůl, pepř.

Postup přípravy

Plátky krkovice opepříme, trochu osolíme (tvarůžky jsou samy o sobě slané), zprudka osmahneme na pánvi, vložíme do pekáčku, zasypeme kroužky cibule (podle chuti, u nás s ní…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
NALOŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA  NA OSLAVY A DOVOLENOU +++

NALOŽENÁ VEPŘOVÁ KOTLETA NA OSLAVY A DOVOLENOU +++

Potřebné ingredience

5 ŘÍZKŮ - LIBOVÉHO MASA ( NAKLEPEME, ) 2 VEJCE, 1 MALÁ LŽÍCE WORČESTRU, 1 MALÁ LŽÍCE PLNOTUČNÉ HOŘČICE, 1 MALÁ LŽÍCE MAGI, 1/2 LŽIČKY SOLI NA TO MNOŽSTVÍ, 1 LŽÍCE SOLAMYLU, PEPŘ, 2 STROUŽKY ČESNEKU.

Postup přípravy

NALOŽIT NA 2 -5 DNÍ,ALE STAČÍ JEN DO RÁNA TAKY JSEM TO TAK MĚLA NALOŽENÉ. JÁ NAKLÁDÁM JEN NA DVA DNY. SMAŽIT NA OLEJI.
PŘÍLOHA : BRAMBORY, HRANOLKY atd.+ zeleninová obloha

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PLNĚNÁ BŮČKOVÁ ROLÁDA +++

PLNĚNÁ BŮČKOVÁ ROLÁDA +++

Potřebné ingredience

bůčkový plát, sůl, plnotučná hořčice, anglická slaninina, mleté maso asi 1/2 kg, okurky 5 ks, vajíčka vařené 4 ks, koření do mletého masa, párek, sýr,dá se přidat rostlá paprika hrášek ale to jsem neměla.

Postup přípravy

Vepřový bůček naklepeme nebo koupíme už hotový naklepaný.Jemně osolíme,pocákáme plnotučnou hořčicí a rozetřeme naskládáme anglickou slaninu.Připravíme si mleté maso :které jsme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Arabelčina masová zapečená lahůdka

Arabelčina masová zapečená lahůdka

Potřebné ingredience

4 kotlety 4plátky šunky 15dkg anglické slaniny vcelku cibule hořčice strouhanka worčestrová omáčka sojová omáčka máslo sůl, pepř

Postup přípravy

Kotlety naklepeme, lehce osolíme, opepříme. Do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem naskládáme kotlety, potřeme je hořčicí. Na každý kousek masa poklademe plátek šunky,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vynikající maso v hořčici

Vynikající maso v hořčici

Potřebné ingredience

Maso (jedno jaké, plátky, kousky.. ), troška oleje, půl kelímku kremžské hořčice (malé zapomněla jsem dodat), ale jestli děláte pro velkou rodinu, tak můžete i celou buď malou nebo i velkou, podle toho jak vám chutná, 2 velké cibule, 1 palička česneku, sůl a pepř.

Postup přípravy

Maso naklepat, dát do misky, posolí se, opepří, zalije se hořčicí smíchanou s malinkým množstvím oleje a poklade se velkou vrstvou nakrájené cibule a česneku. Takhle naložené…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ražničí z trouby

Ražničí z trouby

Potřebné ingredience

600 g vepřové pleci
nakrájené na kostky
anglická slanina
klobása nakrájená na kolečka
cibule, červená i zelená paprika
žampiony nakrájené na kousky
sůl, pepř, koření Gyros

Postup přípravy

Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plněné kotlety se sýrovým přelivem

Plněné kotlety se sýrovým přelivem

Potřebné ingredience

Kotlety, šunka, tavené sýry, niva (nebo eidam, gouda), smetana, cibule, brambory, tuk (např. rama), sůl, mletý pepř, bazalka, oregáno (nebo koření, které máte rádi).

Postup přípravy

Kotletu nakrájíme na plátky a naklepeme, z obou stran posolíme (nepřeháníme, patří do ní šunka) a ze strany, na kterou budeme dávat šunku popepříme. Na takto připravenou kotletu…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Debrecínské ragů

Debrecínské ragů

Potřebné ingredience

300g libové vepřové plece,2 cibule,2 lžíce oleje,2 str.česneku,2 bílé papriky,1 ,malý rajčatový protlak,100 ml smetany.1 lžíci hl.mouky,ml.červená paprika,drcený kmín.sůl.1 debrecínský párek

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší kostky.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek,přidáme maso-osmahneme,pak přídáme koření,rajský protlak,zalijeme trochou vody a dusíme do…

Zobrazit více...

Kategorie