Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
VÝBORNÁ MASOVÁ SMĚS

VÝBORNÁ MASOVÁ SMĚS

Potřebné ingredience

***vepřové maso,papriky,rajčata,cibule,žampiony. Dále na dochuceni sůl,pepř,sladkou mletou papriku,trochu chili papriky,můžete dochutit masoxem a na zahuštění dávám 2 lžičky solamylu rozmíchaného v hrnečku s trochou vody.

Postup přípravy

***Začíná se osmahnutím cibulky,pak se přidá maso nakrájené na nudličky,až je maso orestované ,tak se osolí a opepří,dá se sl. ml. paprika,podlije se vodou a nechá se pod…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
ČÍNA DO TROUBY

ČÍNA DO TROUBY

Potřebné ingredience

***3/4 kg vepřového masa nakrájet na kostky, 2. vejce, 4. lžíce oleje, 3. lžíce solamylu, 1. lžíce sladké papriky, 1/2lžičky pepře, 1. lžička soli, 4 menší cibule nakrájená na půlkolečka, 1. lžička kari koření, 1. lžíce magi , 1, lžíce worcestru.

Postup přípravy

***Všechno se smíchá a nechá se alespoň 3 hodiny v lednici uležet. Pak dám do pekáčku, do kterého jsem dala trochu oleje a rozpálila v troubě ,a pěču pozvolna (150-200 °C) asi 1…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KRKOVIČKA PRO VÍTANOU NÁVŠTĚVU

KRKOVIČKA PRO VÍTANOU NÁVŠTĚVU

Potřebné ingredience

Potřebujeme: 2 kg krkovice bez kosti vcelku Na marinádu: 2 lžíce citrónové šťávy 4 lžíce bílého vína 3 lžíce hořčice 1 lžíce medu 2 lžíce oleje 1,5 lžičky soli Na náplň: 10 plátků uzeného - 2 mm silné 10 plátků sýra - 2 mm silné 150 g syrových žampionů - 2 mm silné Na pomazání: 2 lžíce oleje

Postup přípravy

Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrájíme do konce.
Smícháme věci na marinádu, potřeme tím maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu
a necháme v lednici alespoň 24…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Potřebné ingredience

Ingredience: 4 vepřové kotlety, pepř, sůl, 2 lžíce tuku, cibule, mletá sladká paprika, mletá pálivá paprika, 400 g sterilovaného leča, 3 stroužky česneku, 2 lžíce protlaku

Postup přípravy

Postup přípravy: Kotlety nažízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou a opečeme po obou stranách na tuku. Kotlety vyjmeme a na tuku osmahneme na kolečka…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Došly mi do emailu receptíky na GULÁŠE z různých druhů mas

Došly mi do emailu receptíky na GULÁŠE z různých druhů…

Potřebné ingredience

rádá se o ně podělím . . . . .

Postup přípravy

...obrázky i s postupem.....

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pikantní žezy

Pikantní žezy

Potřebné ingredience

Plátky vepřového masa - kotlety nebo krkovice 2 celá vejce 1 vrchovatá lžíce solamylu 1 lžíce woršestru 1 lžíce maggi 1 ne-plná malá lžička mletého pepře 1 malá lžička sladké paprikÿ 1 plná malá lžička soli - utřít se 4-5 stroužky česneku

Postup přípravy

Všechny výše popsané ingredience zamícháme v misce a do ní vložíme tenké naklepané řízky, které necháme cca 24 hodin uležet.
Po té maso řádně "omatláme" v nálevu a dáme do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pivní řízek

Pivní řízek

Potřebné ingredience

4 kotlety nebo kuřecí prsíčka,1 vajíčko,2 lžíce černého piva,strouhanka,hladká mouka,sůl,olej,cit.šťáva.

Postup přípravy

Maso naklepeme,osolíme,necháme chvilku odpočinout.Obalíme v hladké mouce,v rozšlehaném vajíčku-do něj jsme přidali pivo a ve strouhance.Smažíme na rozpáleném oleji.Hotové lehce…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Řízek v těstíčku

Řízek v těstíčku

Potřebné ingredience

400 g brambor,sůl,vajíčko,100g strouhaného sýra,2 lžíce hladké mouky,mletý pepř,vepřovou kýtu(asi 600g),olej.

Postup přípravy

Oloupané brambory nastrouháme nahrubo.Osolíme a chvilku necháme stát.Vymačkáme z nich přebytečnou vodu.Přidáme vajíčko,sýr a mouku a pěkně propracujeme.
Omyté,osušené maso…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
GULÁŠ S BRAMBORÁČKY

GULÁŠ S BRAMBORÁČKY

Potřebné ingredience

PRO 4 JEDLÍKY :1 KG PLECKA,7 CIBULÍ, 2 a půl lžíce KOŘENÍ DO GULÁŠŮ ZN.MIKADO(ale lepší je zn.AVOKADO) 1 lžíce SLADKÉ PAPRIKY, půl lžičky CHILLI,KOSTKA MASOXU,6 STROUŽKŮ ČESNEKU, VEPŘ.SÁDLO,PERŘ,SŮL(ale jen trošku,koření je dost slané),1 HRNEK VODY,KOUSEK STARŠÍHO CHLEBA NA ZAHUŠTĚNÍ A BRAMBORÁČKY. NA OZDOBU CIBULI A TROŠKU KŘENU A NESMÍ CHYBĚT PIVO !!!!!!

Postup přípravy

POSTUP JE U FOTOGRAFII varinta II.půl na půl s hovězím-přidávám i kousek vepř.jater,malý protlak

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky dušené na pórku se smetanovou omáčkou

Vepřové plátky dušené na pórku se smetanovou omáčkou

Potřebné ingredience

vepřové plátky,sůl,pepř,sladká ml.paprika,pórek,půl masoxu,smetana,solamyl,kečup,špek,půl cibule,rýže

Postup přípravy

Vepřové maso naklepeme,osolíme,opepříme a posypeme paprikou.Na pánvičce si orestujeme nakrájený špek,přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět pak orestujeme maso z obou…

Zobrazit více...

Kategorie