Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Pečené koleno

Pečené koleno

Potřebné ingredience

vepřové koleno,sůl,česnek,cibule,pikantní klobásek.

Postup přípravy

Koleno den předem nasolíme a načesnekujeme. Dáme na plech podlijeme vodou a zakryté pečeme hodinu a půl potom přidáme nakrájený klobásek a cibuli nahrubo,pečeme zakryté ještě půl…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso v bramboráku -MANŽELOVO VELICE OBLÍBENÉ

Vepřové maso v bramboráku -MANŽELOVO VELICE OBLÍBENÉ

Potřebné ingredience

Těsto na bramborák, plátky vepřového masa,sůl, pepř

Postup přípravy

Vepřové maso naklepepe-já použila krkovici(je šťavnatá),osolíme,opepříme a opečeme.Opečené maso obalíme v bramborákovém těstě (v hustějším) a opečeme z obou stran.Podáváme se…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso s bramborama-VELMI RYCHLÉ-HOTOVÉ za 30minut (děláme v papiňáku)

Vepřové maso s bramborama-VELMI RYCHLÉ-HOTOVÉ za…

Potřebné ingredience

brambory,vepřové maso,sterilovaná paprika,cibule,česnek, sůl a pepř.

Postup přípravy

Vepřové maso na nudličky opečeme na rozpáleném tuku.Osolíme,opepříme a až se maso zatáhne,přidámne pokrájenou sterilovanou papriku a cibuli na kolečka a zalijeme skleničkou vody a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plněná vepřová panenka s omáčkou a noky

Plněná vepřová panenka s omáčkou a noky

Potřebné ingredience

maso: vepřová panenka, sušené švestky, koření (já používám citornový pepř od justu - http://www.just.cz/produkty/koreni_b/k4183), olivový olej omáčka: máslo, šalotka, rajský protlak, červené víno, med, povidla, tymián, sušené švestky noky: 50 g másla, 200g polohrubé mouky, sůl, mléko, vajíčko

Postup přípravy

maso:
- panenku nakrájíme na špalíky tak silné, aby se daly ještě proříznout pro vytvořní kapsy - cca 1 cm
- prořízneme kapsičku
- do kapsičky vtlačíme sušenou švestku

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Segetýn

Segetýn

Potřebné ingredience

vepřové maso, zelí, sladká mletá paprika, sůl, kmín, voda, cibule, olej, hladká mouka, cukr

Postup přípravy

Na oleji osmahneme větší cibuli nakrájemnou najemno, přidáme papriku, zamícháme a přilejeme trochu vody. Vložíme nakrájené maso na kostičky, sůl, kmín, dolejeme vodu do množství…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plátky na leču

Plátky na leču

Potřebné ingredience

sklenice leča, vepřové plátky, koření na maso, olej,pepř,sůl

Postup přípravy

Vepřové plátky(krkovička, kýta) naklepeme, opepříme, osolíme, můžeme přidat koření na maso, steaky,.... pak dáme na pekáč vylitý olejem a zalijeme sklenicí(velkou) leča a dáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Falešné špízy

Falešné špízy

Potřebné ingredience

vepřové maso, točený salám, cibule, sůl, pepř, plnotučná hořčice

Postup přípravy

Do pekáčku nakrájíme vepřové maso na kostičky, na to nakrájíme točený salám na kolečka nebo půlkolečka a na to cibuli na půlkolečka. osolíme, opepříme, na to dáme hořčici a dáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Červené rizoto

Červené rizoto

Potřebné ingredience

Vepřové nebo kuřecí maso (je to jedno), zeleninové lečo, sušené houby, mražená zelenina(hrášek, mrkev), olej, kečup, sůl, 3 sáčky rýže

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé kousky, zprudka opečeme na trošce oleje, přidáme lečo( já dávám celé jedno malé), hned do toho přidáme sušené opláchnuté houby a půl sáčku mražené zeleniny…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřové dušené v zelenině

vepřové dušené v zelenině

Potřebné ingredience

na půl kg masa -můžeme dát jaké koliv ,já dělám s plecka .Takže 1/2 kg plecka ,2 steril malé sklenice mrkve s hráškem 2 menší cibule,sl. ml. paprika ,2 kostky bujonu,sůl,cukr,ocet

Postup přípravy

maso nakrájíme na malé kousky, cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme do růžova ,na to dáme maso,orestujeme ,přidáme bujony ,mletou papriku a ještě chvilku restujeme. Podlijeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový guláš s fazolemi

Vepřový guláš s fazolemi

Potřebné ingredience

rajčatový protlak 100 g,červené sterilované fazole 300 g,červená cibule 1 ks,česnek 4 stroužky,sójová omáčka 2 lžíce,vepřová plec 700 g,slanina 50 g podle chuti: sůl,sušený rozmarýn,mletá sladká paprika, podle potřeby: vývar,olej,hl.mouka

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kostičky. Červené sterilované fazole necháme okapat. Slaninu nakrájíme na malé kostičky.

Na…

Zobrazit více...

Kategorie