Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový guláš-super rychlý

Vepřový guláš-super rychlý

Potřebné ingredience

Vepřová plec Bez kosti 600 g Rostlinný olej 3 lžíce Cibule Střední 2 ks Mletá paprika 3 lžička Sůl Pepř Kmín Česnek 1-2 2 stroužek Hladká mouka 1 lžíce Majoránka

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ražniči do pekáčku

Ražniči do pekáčku

Potřebné ingredience

4kotlety sůl a pepř 1rajčatový protlak 2lžíce hořčice sojová omáčka 2stroužky česneku 2cibule na kolečka 4plátky anglické slaniny 4plátky eidamu

Postup přípravy

Maso naklepeme a osolíme,opepříme.V hrníčku si smícháme omáčku,z protlaku,hořčice,sojovky a prolisovaného česneku.Do vymazaného pekáčku vrstvíme kotlety,potřeme omáčkou na to…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Mexické fazole

Mexické fazole

Potřebné ingredience

1 plechovka červených fazolí v nálevu 1 plechovka bílých fazolí v tomatové omáčce 350g vepřové kýty cibule česnek dle chuti rajský protlak velký kari sůl,pepř kousek masoxu (nemusí být) olej

Postup přípravy

Cibuli pokrájíme na drobno a dáme osmahnou na olej doměkka,maso pokrájíme na menší kousky,osolíme,opeříme a posypeme trochou kari.
Okořeněné maso dáme k cibuli a opečeme ze…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pečená panenka so smotanovými  cibulkami a hubami

Pečená panenka so smotanovými cibulkami a hubami

Potřebné ingredience

Mäso: asi 1 kg bravčovej panenky,4 pl oliv.oleja,3 stručiky cesnaku,sol,korenie štyroch farieb,rozmarín Omáčka:asi 500 g rôznych hub (šampiony,dubáky,kuriatka,hliva atd),2 pl oliv.olej,12 malých červených cibuliek,3 stručiky cesnaku,1 pl celozrnnej horčice,1/4 šalky červeného vína,1/4 šalky hov.vývaru,1 pl masla,petržlenová vnat,korenie štyroch farieb,smotana na šlahanie

Postup přípravy

Mäso umyjeme ,obrežeme ,očistíme a vcelku nasolíme .V miske si zmiešame olej,korenie ,rozmarín a rozotrený cesnak,mäso potrieme a necháme odležat. Medzitým si pripravíme huby (ja…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Tatranská kotleta

Tatranská kotleta

Potřebné ingredience

4 kotlety,4 plátky anglické slaniny,10 dkg šunkového salámu,1 malé sterilované lečo,10 dkg sýra na strouhání,1 smetana,sůl.pepř

Postup přípravy

Maso naklepeme,osolíme,opepříme a urovnáme na pekáč,Na každou dáme plátek slaniny,kopeček pokrájeného salámu a lečo,Posypeme nastrouhaným sýrem a celé zalijeme smetanou a v…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Panenka v sýrovém těstíčku-děkuji panu-Janovi

Panenka v sýrovém těstíčku-děkuji panu-Janovi

Potřebné ingredience

Suroviny: panenská svíčková, sůl, 100g uzené cihly, 1 vejce, mletý bílý pepř, 50ml mléka, 100ml bílého vína, cca 100g hladké mouky, polohrubá mouka k obalení, olej a přepuštěné máslo ke smažení v poměru 1:1

Postup přípravy

Postup
Panenku nakrájíme na 1,5-2cm silné plátky, osolíme, mezi mikrotenem pěstí lehce naklepeme, obalíme v polohrubé mouce, v sýrovém těstíčku, vložíme do rozehřátého tuku,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VYBORNE ZAPECENE VEPROVE

VYBORNE ZAPECENE VEPROVE

Potřebné ingredience

brambory, veprove maso, asi 150g slaniny, 2 cibule, 3 lzice majonezy, 2 lzice plnotucne horcice, 2 lzice zakysane smetany nebo smetany, sul, muze byt bylinkove maslo

Postup přípravy

Pekacek si vymazeme maslem, poklademe platky cibule, slaniny, bylinkove maslo, platky osoleneho masa.V misticce smichame majolku, horcici a smetanu. Masicko potreme touto smesi a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
****Plněný řízek naruby ****

****Plněný řízek naruby ****

Potřebné ingredience

Vepřové maso-naklepeme - sůl pepř, hořčici, česnek- maso potřeme a necháme pár hodin naložené- na maso položíme- sýr,žampiony a přehneme, kapsu zavřeme párátkem. Na kapsu pořádně přitiskneme strouhanku a namočíme v osoleném vajíčku. Smažíme na oleji jen do růžova.

Postup přípravy

Opečené řízky dáme do pekáče.
Přidáme-cibule, česnek ,masox,sůl, žampiony,teplou vodu(asi skleničku)
Pečeme -200°C asi 40min.
Příloha- br.kaše,kuskus, atd...
Řízky…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
♣♣♣♣♣ Řízky naruby  ♣♣♣♣♣

♣♣♣♣♣ Řízky naruby ♣♣♣♣♣

Potřebné ingredience

4-6 plátků masa,klidně víc,sůl,strouhanku,olej,vodu - 250 ml,1x-masox,vajíčko,máslo.

Postup přípravy

Maso naklepeme a zlehka osolíme,obalíme ve strouhance a namočíme z obou stran v rozšlehaným vajíčku .Na pánvičce s olejem osmažíme z obou stran a vložíme po usmažení do pekáčku,a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PEČENÁ JELÍTKA SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBŮRKY A SÝROVOU OMÁČKOU

PEČENÁ JELÍTKA SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBŮRKY A SÝROVOU…

Potřebné ingredience

Jelítka, sádlo, brambory, kuřecí kosta bujónu, celý kmín,2 větší cibule, 150 ml mléka, 2 měkké sýry Apettito, pepř, špetka soli, hotová sypká (nebo granulovaná) jíška.

Postup přípravy

Na pánev dám kousek sádla a na něm opeču jelítka, mně se bohužel nikdy nepodaří je udržet v celku a tak jsem je tentokrát už dopředu vidličkou roztrhla a je to i lepší kvůli…

Zobrazit více...

Kategorie