Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
♥♥♥Domácí bramborové knedlíky♥DĚLAJÍ SE SKORO SAMI. OPRAVDU LEHKÉ♥♥♥

♥♥♥Domácí bramborové knedlíky♥DĚLAJÍ SE SKORO SAMI.…

Potřebné ingredience

600g brambor 1 vejce 1 žloutek 120g hrubé mouky 100g krupice sůl

Postup přípravy

-brambory ve slupce omyjeme a dáme vařit, jak se dovaří a schladí se nám, oloupeme je.
-do mísy si oloupané brambory nastrouhané a přimícháme knim rozšlehané vejce ,mouku (…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ ZÁVITKY

VEPŘOVÉ ZÁVITKY

Potřebné ingredience

VEPŘOVÁ KÝTA ,PLECKO NEBO KRKOVIČKA,HOŘČICE,SŮL PEPŘ.SLANINA,OKURKA ,VEJCE,SÁDLO,CIBULE,BUJON K VEPŘOVÉMU MASU-NÉ MASOX

Postup přípravy

PLÁTKY NAKLEPU,OSOLIT,OPEPŘIT,POTŘÍT HOŘČICÍ,PLÁTKY SLANINY,VEJCE, OKURKA A ZABALIT,SPÍCHNU JEHLAMA.NA DNO PEKÁČE HUSTĚ CIBUL,TROŠKU VODY,ROZDROBIT BUJON,ZÁVITKY,POTŘÍT SÁDLEM…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové v kedlubnách

Vepřové v kedlubnách

Potřebné ingredience

0,5kgvepřového maso,sůl,1 kostka masoxu,2 větší kedlubny,cibule,voda,česnek

Postup přípravy

Cibuli nakrájet najemno.Maso na kostky.Cibuli zesklovatět,přidat maso a nechat zatáhnout.Podlít horkou vodou,přidat masox a dusit do skoroměkka.Pak přidat nakrájené kedlubny na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety se sýrem a opíkačkama

Kotlety se sýrem a opíkačkama

Potřebné ingredience

Kotlety, sůl, pepř, těstíčko: vejce, kečup, hořčice, sůl, pepř, majoránka, na posypání tvrdej sýr

Postup přípravy

Kotlety naklepat, osolit a opepřit, dát do těstíčka, stačí i od rána, ale lepší je aspoň přes noc. Opíct na pánvičce, dát do pekáčku, kam nalijeme i zbytek těstíčka a postrouhat…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
FRANCOUZKÉ BRAMBORY

FRANCOUZKÉ BRAMBORY

Potřebné ingredience

750 g brambor, 400 g měkého salámu (dávám uzené) , 1 velká cibule, sůl, pepř, mléko, olej, 4-5 vajec, mletý kmín, mletá paprika

Postup přípravy

V pekáči osmahneme cibuli, přidáme pokrájený salám na kostičky. Poté přidáme na kostičky nakrájené brambory, osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a maličko kmínu. V pekáčku…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PIKANTNÍ PLACIČKY

PIKANTNÍ PLACIČKY

Potřebné ingredience

500 g vepřového masa, já používám kýtu, 1 cibule, 4 vejce, sůl, pepř, 1 lžička pálivé papriky (já dávám sladkou kvůli dětem) worchester, 2 lžíce solamylu

Postup přípravy

Maso si připavujeme den předem, aby bylo správně uleželé. Masíko nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy, přidáme všechny ostatní ingredience a zamícháme. Druhý den smažíme malé…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Troubový guláš

Troubový guláš

Potřebné ingredience

1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostk 3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno stroužků česneku nasekat\r\n2 lžičky gulášového koření\r\n3 lžičky sladké papriky 1 lžička pálivé papriky 3 polévkové lžíce solamylu 2 kostky masoxu 1 rajčatový protlak sůl podle chuti 0,75 až 1 litr vody

Postup přípravy

Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME, NEMÍCHÁME !!!

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Bůček zapečený s brambory a s kysaným zelím.

Bůček zapečený s brambory a s kysaným zelím.

Potřebné ingredience

1/2kg pěkného bůčku bez kosti,brambory,1sáček kysaného zelí,10 dkg tvrdého sýru,3-4 stroužky česneku,sůl,drcený kmín,sladká ml.paprika.

Postup přípravy

Bůček nakrájíme na plátky vydatně počesnekujeme,osolíme a okmínujeme a posypeme ml.paprikou.Dáme do pekáčku podlijeme vodou zakryjeme a předpečeme.Potom vybereme plátky masa na…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SEGEDINSKÝ GULÁŠ-BABICOVY DOBROTY

SEGEDINSKÝ GULÁŠ-BABICOVY DOBROTY

Potřebné ingredience

400 g vepřové plece 1/2 velké cibule 20 g špeku 40 g tuku mletá paprika 2 ks bobkového listu 400 g kyselého zelí 1, 5 lžičky hladké mouky 2 lžíce kysané smetany voda kmín sůl

Postup přípravy

Postup:

Maso nakrájíme na kousky. Na nakrájeném rozškvařeném špeku a polovině dávky tuku osmahneme najemno nakrájenou cibuli do růžova. Přidáme nakrájené maso, osmahneme,…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Pečený bůček, s knedlíkem a zelím

Pečený bůček, s knedlíkem a zelím

Potřebné ingredience

Suroviny 3/4 kg bůčku sůl kmín 1 cibule 2-3 stroužky česneku případne mletá paprika

Postup přípravy

Bůček posolíme ze všech stran a pokmínujeme. Můžeme posypat mletou paprikou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, česnek oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka (případně…

Zobrazit více...

Kategorie