Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Cibulové soudky

Cibulové soudky

Potřebné ingredience

velká cibule, mleté maso, kořecí - pepř, sůl, červená paprika, majoránka, černé pivo

Postup přípravy

Cibuli očistíme a vložíme do vroucí vody, kde ji pár minut vaříme, kým nezměkne. Cibuli pak vyndáme z vody, ořízneme vršek a velkou lžíci vydlabeme, kým nám nezůstane tak 2cm…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Sekaná s nivou v alobalu

Sekaná s nivou v alobalu

Potřebné ingredience

1 kg mletého masa,10 dkg vařeného uzeného bůčku,2 vejce,1 cibule,3 str.česneku,1 houska namočená v troše vody,strouhanka asi 6 lžic,špet.pepře,majoránku,sladkou papriku,sůl,15 dkg Nivy vcelku,2 cibule,olej na vymaz.pekáčku

Postup přípravy

V míse smícháme ml.maso,cibuli drobně nakrájenou,vmícháme utřený česnek,uzené nakrájené na malé kostičky,syrová vejce ,sůl a vymačkanou housku,okořeníme a důkladně promícháme -dle…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Kapustové čevabčiči s mletým masem

Kapustové čevabčiči s mletým masem

Potřebné ingredience

asi 30 dkg kapusty,30 dkg mletého masa-směs,1 cibule-malá,3 str.česneku-jak kdo má rád,2 vejce, 3 lžíce strouhanky,sůl,pepř,majoránka,olej

Postup přípravy

Kapustu si trochu ovaříme v osolené vodě a jemně posekáme.Já si maso semelu dohromady- s kapustou ,cibulí a česnekem-záleží,jak kdo má rád jemnou směs.
Pak přidáme do směsi…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Pastýřský koláč (jehněčí)

Pastýřský koláč (jehněčí)

Potřebné ingredience

* NÁPLŇ: ¾ kg libového masa (původní recept je pro jehněčí, ale dá se to udělat i z hovězího), 200 g žampiónů, 2 větší mrkve, 1 větší cibule, 1 pol. lžíce kečupu, 1 pol. lžíce hladké mouky, ½ kostky hovězího bujónu, 2-3 stroužky česneku, sůl, pepř, drcený kmín; * BRAMBOROVÁ KAŠE NA POVRCH: ¾ kg brambor, máslo, mléko

Postup přípravy

Nejprve připravit všechny suroviny:
- maso umlít na masovém strojku
- mrkev očistit a pokrájet na kostičky
- oloupanou cibuli pokrájet na kostičky
- žampióny očistit a…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
☆☆☆VELMI RYCHLÁ A VÝBORNÁ SEKANÁ☆☆☆

☆☆☆VELMI RYCHLÁ A VÝBORNÁ SEKANÁ☆☆☆

Potřebné ingredience

1,4 KG MLETÉHO MASA(JAKÉKOLIV), 1 NESLAZENÉ MLÉKO TATRA, 2 POLEVKOVÉ LŽÍCE VEGETY

Postup přípravy

VŠE SMÍCHÁME,NECHÁME CHVÍLI ODPOČINOUT A POTÉ VYTVARUJEM NA PLECH ŠIŠKY ,(JÁ JEŠTĚ POSYPALA TROCHU KMÍNEM)PODLEJEM TROCHOU VODY A PEČEME V TROUBĚ DO ZLATOVA.
MOŽNO NECHAT TĚSTO…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Dalmatské čufty-děkuji vareni.cz

Dalmatské čufty-děkuji vareni.cz

Potřebné ingredience

1 dl mléka,mletá sladká paprika,1 ks žemle,4 lžíce olej,1 lžíce hladké mouky,1 ks vejce,1 ks sterilované okurky,1 ks cibule,5 dkg hrášeku,20 dkg sterilované lečo(já dala celé malé),mletý pepř,sůl,50 dkg mleté maso

Postup přípravy

Maso smícháme s v mléce s namočenou a vymačkanou žemlí. Přidáme vejce, 1/2 hladké mouky, mletou sladkou papriku, pepř a sůl. Vše dobře promícháme.

Z takto připravené směsi…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Tortila plněná mletým masem

Tortila plněná mletým masem

Potřebné ingredience

350g mletého hovězího masa, 1 konzerva rajčat, 1 konzerva fazolí v chilli omáčce, houby, 1 velká cibule, chilli, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, worčestrová omáčka, kukuřice Koupené tortily a ledový salát

Postup přípravy

na pávni si opečeme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme mleté maso, které osolíme a opepříme a opečeme do zhnědnutí (cca 20 minut). Poté přidáme konzervu fazolí i s omáčkou,…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Plněné pariky s rajskou omáčkou

Plněné pariky s rajskou omáčkou

Potřebné ingredience

10 paprik, 500g mletého masa (vepřové a hovězí), 100g rýže, 1 vejce, petrželka, pepř, sůl OMÁČKA: 3 konzervy rajčat, 1 velká cibule, masox, 2 kelímky zakysané smetany, 1 bobkový list, mléko na zředění, chilli

Postup přípravy

1.
Maso smícháme s uvařenou rýží a nasekanou petrželku, vejcem, osolíme a opepříme,

2.
Paprikám odřízneme čepičky a vydlabeme, naplníme směsí masa s rýže.

3.…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Koložvárské zelí

Koložvárské zelí

Potřebné ingredience

kysané zelí (koupené či domácí), mleté maso, cibule, rýže, smetana (na šlehání nebo na vaření či zakysaná-co kdo rád), ostřejší klobásu (třeba paprikovou), koření

Postup přípravy

Uvařit zvlášť rýži (může se uvařit jen se solí nebo i třeba se zel.bujonem), zelí si procedit....na pánvi orestovat na cibuli ml.maso, přidat klobásu...okořenit dle chuti (sůl…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Masová sekaná ala "Ital"

Masová sekaná ala "Ital"

Potřebné ingredience

400 gramů hovězího mletého, 2 hrsti sušených hříbků, 2 staré rohlíky, 2 vajíčka , 100-150 gramů mortadelly, 1 malá cibulka, 1 hrst čerstvé petrželky, nebo tak 3 lžičky sušené, 1,5 lžičky soli.\r\n\r\nprshut, strouhanka a olej

Postup přípravy

Rohlíky natrháme na kusy a namočíme do mléka, stejně tak houby ty ale do vody. Maso dáme do mísy, nakrájíme na drobno cibulku, přidáme na jemno nakrájenou mortadellu(kupuju 200…

Zobrazit více...

Kategorie