Ryba zapečená s mandlemi
Potřebné ingredience
ryba (my jsme měli zrovna pstruha potočního), sůl, palička česneku, koření na ryby (co je zrovna po ruce, stačí petrželka), Vegi (Vegeta, Podravka nebo něco podobného), plátky mandlí, máslo
Postup přípravy
Rybu nasolíme, položíme do vymazané zapékací mísy - ze pstruha jsem udělala filátka, vyřízla páteř a položila kůží dolů. Posypeme kořením, nasekaným česnekem, vegetou a mandlemi,…
Pangasius na smotane
Potřebné ingredience
Pangas,korenie na ryby,provensalske korenie,anglicka slaninka(alebo akakolvek),syr,smotana na slahanie
Postup přípravy
Rybku okorenieme,dame na pekač,na vrch dame slaninku a zalejeme smotanou.Pečieme asi hodinku a pred koncom posypeme struhanym syrom a zapečieme.My sme k tomu mali uvarene zemiaky…
Bezkonkurenční pstruh na přírodní způsob pečený v…
Potřebné ingredience
Vykuchaní pstruzi, čerstvá nebo mražená petržel, citrón, máslo, sůl, alobal
Postup přípravy
1. Pstruhy očistíme, osolíme na povrchu i vevnitř, pokapeme citrónovou šťávou. Dovnitř dáme petržel a kousek másla.
2. Utrhneme si potřebné množství alobalu, kápneme na něj…
Pangasius v listovém těstě
Potřebné ingredience
Pangas koření na ryby, sůl listové těsto kysaná smetana cibulka fenykl půl papriky a jedno rajče šťáva z citronu vejce na potření
Postup přípravy
Na pánvičce krátce orestujeme na másle osolený a okořeněný pangas. Rozválíme listové těsto, potřeme vajíčkem. Na másle od pangase osmahneme cibulku, nakrájený fenykl, papriku i…
MŮJ KRABÍ KOKTEJL
Potřebné ingredience
2 balení krabích tyčinek(Nowaco jsou nejlepší),cibule,majolka,bílý jogurt.Sůl,maličko pepře,maličko cukru,citron.šťáva.
Postup přípravy
Tyčinky oloupu a spařím vřelou vodou,po chvilce je nakrájím na kostiičky,cibuli také na kostičky,ručním mixérem to mírně "posekám"ne úplně mixovat,je z toho potom blato:)!Nakonec…
Grilovana makrela so šampionmi a s Ciabattou
Potřebné ingredience
Makrely,cibula,cesnak,sol,šampiony,maslo
Postup přípravy
Makrely osolime a grilujeme na panvicke alebo na grile.Na oleji spenime cibulu,pridame šampiony a vela cesnaku,spolu podusime(podlejeme troskou vody).Hotovu makrelu prelejeme na…
Pangasius s mrkví
Potřebné ingredience
Filety z pangasiuse, mrkev, sůl, koření, máslo
Postup přípravy
Filety necháme rozmrazit, pak pokapeme citronem, osolíme, okořeníme a klademe do pekáčku, vymazaného máslem. Na horu nastorouháme mrkev a poklademe ještě plátky másla. Zapékáme ve…
Ryba na mrkvi a porku
Potřebné ingredience
Jakákoliv ryba, používám kostky od Nowaca, koření na ryby, porek a mrkev na kolečka, máslo a 1 lžíce hladké mouky, mléko, 10 dkg nivy či eidamu dle vaší chuti
Postup přípravy
Mrkev a porek orestujeme na másle, půlku rozprostřeme na pekáček, poklademe osolenou a okořeněnou rybou, kterou můžeme zakápnout citronem, a poklademe zbytkem zeleniny.V kastrolu…
PANGASIUS v parmazánové krustě
Potřebné ingredience
filety z Pangase, 3 - 4 bílky, sůl, pepř, parmazán strouhaný, máslo na vymazání pekáčku
Postup přípravy
Filety necháme rozmrznout,osušíme a posolíme,popepříme a já zakapu ještě citronem.Připravíme si rozšlenané bílky,do kterých zamícháme tak 3 hrsti strouhaného parmezánu(můžete i…
Zapečené filé -PANGAS- s lečem-SUPER RYCHLOVKA!!!!
Potřebné ingredience
1LEČO VE SKLENICI,10 DKG PLÁTKOVÉHO SÝRA EIDAMU,MÁSLO,MLETÝ PEPŘ, SŮL:-))
Postup přípravy
Pangase osolíme, opepříme,naskládáme do dobře vymazaného pekáčku (máslem).Pokryjeme lečem,plátky sýra,na sýr dáme plátky másla.Pečeme v troubě asi tak 30 minutek:-)) Je to výborná…