DORTÍK PRO NIKOLASE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
PIŠKOT: vanilkový s přidáním vanilkové pasty
KRÉM: smetanový s mascarpone
JAHODOVÉ PYRÉ: z mražených jahod
SIRUP na piškot: uvařený z jahodové šťávy
KRÉM na potření…
STAR WARS
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY TŘÍBAREVNÉ: zelený pistáciový, modrý s příchutí manga a žlutý citronovo vanilkový
SIRUP NA KORPUSY: citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu
NAROZENINOVÝ DORTÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: medový piškot
SIRUP NA KORPUS: medový s přidáním malé lžičky citronové šťávy
KRÉM: smetanový s vařeným karamelovým mlékem SALKO
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání a…
ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový s příchutí vanilkové ochucovací pasty
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidáním polotučného tvarohu ve vaničce
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky mražených jahod…
SPONGEBOB PRO PAVLÍNKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový
SIRUP NA KORPUSY: višňová šťáva z kompotu
KRÉM: smetanovo-mascarponový + višňová esence
VÍŠŇOVÁ NÁPLŇ: uvařená višňová šťáva s kukuřičným škrobem do…
KOUZELNÁ BERUŠKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový s přidáním vanilkové pasty
KRÉM: smetanovo-mascarponový s polotučným tvarohem
JAHODOVÉ PYRÉ
MÁSLOVÝ KRÉM s moučnou kaší: na mantinely do korpusů
DVOUPATRÁČEK PRO VČELAŘE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PIŠKOTOVÉ KORPUSY
MEDOVÝ SIRUP NA KORPUSY
KRÉM: smetanovo-mascarponový s tvarohem
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání a vyhlazení nerovností
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM:…
SRDCE S RŮŽEMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový
KRÉM: čokoládovo smetanový s rumovou esencí
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: máslovo bílkový
FONDÁN: bílý, domácí výroba
ZDOBENÍ: vymodelované růžičky…
KRÉMOVÝ S KARAMELIZOVANÝMI BANÁNY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: pomerančový
KRÉM: čokoládovo mascarponový
KARAMELOVO-BANÁNOVÁ NÁPLŇ: nakrájené banány v karamelu
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: tvarohovo-máslový s bílou…
DORT S KRTEČKEM A KAMARÁDY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový
KRÉM: smetanovo mascarponový s citronovou příchutí
FONDÁN na potažení a vymodelování figurek - domácí výroba
FORMA OVÁL: 34 x 24 cm
VÝŠKA DORTU: 8,5 cm…