DORT S PRACOVNÍMI POMŮCKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: pomerančový
KRÉM: z mascarpone, smetany na šlehání a lískovo oříškového krému
SIRUP NA KORPUSY: s pomerančovou příchutí
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého…
MEDOVNÍK K NAROZENINÁM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY o rozměru 29 x 22 a 21 x 15 cm
KRÉM č. 1: karamelový s vyšlehanou šlehačkou
KRÉM č. 2: zakysané smetany + vyšlehaná šlehačka 33%
KÁVOVÝ SIRUP: s čokoládovým…
DORT AUTÍČKOVÝ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY o rozměru: 21 x 21 cm
KRÉM. mascarpone + zakysané smetany 20% s vanilkovým cukrem
SIRUP NA PLÁTY: uvařený černý čaj, med a pár kapek pomerančového aroma
BEZZUBKA A BÍLÁ BĚSKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: ořechový
KRÉM: smetanovo-máslový
SIRUP NA KORPUSY: citronový
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na vyrovnání a zahlazení celého dortu
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: máslovo…
S LEDNÍMI MEDVĚDY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový
kRÉM: pařížský
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo-máslový
SIRUP NA PROKAPÁNÍ KORPUSŮ: meruňkový
FONDÁN: domácí výroba
FIGURKY. dvě umělé + 1…
ZOMBÍCI PRO MARTÍNKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS TŘÍBAREVNÝ: fialkový s příchutí levandule, zelený s příchutí pistácie a žlutý s příchutí citronu
KRÉM: máslovo-smetanový s mascarpone a citronovou šťávou
SIRUP NA…
POKÉMONI PRO TEREZKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS ZE 4 BAREV: źelený, modrý, žlutý a červený
KRÉM: smetanovo - mascarponový
SIRUP NA KORPUSY: citronový
GANACHE NA OBMAZÁNÍ DORTU: čokoláda, máslo, Salko
FONDÁN…
DORT S CVIČEBNÍM NÁŘADÍM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM: uvařený karamelový pudink vyšlehaný s karamelovým Salkem a přidána vyšlehaná smetana 33%
BOKY obsypány rozdrcenými kousky medových odkrojků
ZDOBENÍ:…
KNIHA V MODROBÍLÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: jedna strana OŘECHOVÝ + kompotovaný ananas, druhá strana MRAMOROVÝ + kompotové broskve
KRÉM: mascarponovo-smetanový - použitý do obou korpusů
SIRUP NA KORPUSY:…
AUTÍČKOVÝ PRO DOMINIKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
HORNÍ KORPUS: KAKAOVÝ, průměr 20 cm + zavařené višně bez pecek
SPODNÍ KORPUS: MRAMOROVÝ, průměr 25 cm + kompotované broskve
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidáním cream…