NAROZENINOVÝ DORTÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACE
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY O PRŮMĚRU 21 cm KRÉM: smetanový s mascarpone a zakysanou smetanou SIRUP na prokapání: kávový s rumem MODELACE: bílý fondán + čokohmota SESTAVENÍ DORTU: celkem ze…
ŠMOULOVÉ PRO VICTORII
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: vanilkovo - citronové KRÉM: smetanovo-mascarponový NÁPLNĚ: jahodové pyré + broskvové pyré KRÉM NA OBMAZ: bílkovo-máslový pod fondán FONDÁN na potažení: domácí výroba…
PAT A MAT PRO DANIELA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: citronovo-vanilkový piškot KRÉM: smetana + mascarpone + čokoláda SIRUP NA KORPUS: meruňkový s kapkou meruňkové esence KRÉM NA OBMAZ pod fondán: bílkovo-máslový s…
STRANGES THINGS PRO STELLU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: citronovo vanilkové s přidáním strouhané čokolády KRÉM: smetanovo mascarponový s čerstvou citronovou šťávou NÁPLŇ: borůvkové pyré KRÉM bílkovo-máslový: na potření obou…
PLAVECKÝ PRO TOBIÁŠE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: vanilkovo-citronový + dva modré citronové KRÉM na naplnění: smetanovo-mascarponový s přidáním vanilkovo- máslového krému s citronovou čerstvou šťávou. MERUŇKOVÁ…
NINJAGO DOMINIK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: kakaový + ořechový KRÉM: smetanovo mascarponový do obou dortů VIŠŇOVÉ PYRÉ: do kakaového dortu + ANANASOVÉ PYRÉ: do ořechového dortu ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření…
JUBILEJNÍ K 60.tinám
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY KRÉM: karamelový + smetanový ČOKOLÁDOVÁ HMOTA: na horním plátu zdobená vymodelovanými květy a číslici uprostřed a na bocích obsypány rozemletými kousky medovníku …
DORT PRO ANDĚLKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACE
Postup přípravy
KORPUSY: kakaové KRÉM: čokoládový + smetanový s mascarpone NÁPLŇ: jahodové pyré na smetanovém krému BÍLÁ GANACHE: z bílé čokolády na slabé potření a zahlazení dortu BÍLKOVO…
KRÉMOVÝ ČOKOLÁDOVÝ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaovo-čokoládový KRÉM: karamelový + smetanový s mascarpone KRÉM na obmazání dortu: máslovo-tvarohový DORTOVÁ FORMA: průměr 25 cm VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.196 g VÝŠKA…
O R E O - dort pro Sofii
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový KRÉM: smetanovo - mascarponový s rozdrcenými sušenkami Oreo KRÉM NA OBMAZ: bílý krém z mascarpone a smetany s přidáním cukrářské smetany ČOKOLÁDOVÁ POLEVA: na…