Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Hovězí plátky pod vaječnou pokrývkou -MOOC DĚKUJI SUVIČCE

Hovězí plátky pod vaječnou pokrývkou -MOOC DĚKUJI…

Potřebné ingredience

Doba přípravy: 2 hodinySuroviny: - 6 plátků hovězího masa - 1 cibule - sůl, pepř, hořčice, česnek (asi 5 stroužků) - hladká mouka - 600 ml vody - 1 zelená paprika - 2 rajčata - 3 vejce - kečup

Postup přípravy

Postup:

Plátky hovězího masa naklepeme, rozřízneme po všech stranách, aby se nám na pánvi nezkroutilo. Posolíme, opepříme, pomažeme lisovaným česnekem a hořčicí. Obalíme v…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí omáčka se žampiony-dekuji  fantomovi

Hovězí omáčka se žampiony-dekuji fantomovi

Potřebné ingredience

Suroviny: Cibule-100g, Olej-2 PL, Pravá svíčková-400g ,Solamyl-1 PL, Rajčatový protlak-50g ,Žampiony čerstvé-200g, Sůl, Pepř mletý, Rýže vařená-800G, Voda

Postup přípravy

Maso nakrájíme na jemné nudličky osolíme a opepříme, přidáme lžíci oleje, lžíci solamylu a dobře promícháme.
Na pánev dáme zbytek oleje rozehřejeme, přidáme cibuli a orestujeme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí v italské celerové omáčce

Hovězí v italské celerové omáčce

Potřebné ingredience

200 g celeru, 40 g slaniny, cibule, česnek, rajčatový protlak, sůl, pepř, 300 g hovězího masa

Postup přípravy

200 g na kostky nakrájeného celeru uvaříme doměkka. 40 g na kostičky pokrájené slaniny rozškvaříme, osmahneme na ni 30 g rozkrájené cibule, rozsekaný stroužek česneku, přidáme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
ŠLECHTICKÝ GULÁŠ

ŠLECHTICKÝ GULÁŠ

Potřebné ingredience

3X CIBULE, 3 PÁRKY, 1 LEČO, 4 KYSELÉ OKURKY, 1 PAPRIKA ČERVENÁ NEBO I NAKLÁDANÁ CAPIE, HOVĚZÍ MASO, 1-2 ZAKYSANÉ SMETANY, SŮL PEPŘ, MASOX

Postup přípravy

SPĚNÍME CIBULKU NA OLEJI, PŘIDÁME NAKRÁJENÉ HOVĚZÍ MASO S MASOXEM A DUSÍME DO MĚKA. aŽ KDYŽ JE MASO MĚKÉ,TAK PŘIDÁME SKLENICI LEČA,PAPRIKU, NAKRÁJENOU OKURKU, NAKRÁJENÝ PÁREK A…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Řošťácké nudličky s uzeným masem

Řošťácké nudličky s uzeným masem

Potřebné ingredience

30 dkg hovězího zadního masa/nebo roštěnky/,10 dkg libového uzeného masa,1 šlehačka,2 cibule,10dkg str.sýra,olej,hladká mouka,worcester,sladká paprika,pepř,sůl,petrželka

Postup přípravy

Maso nakrájíme na tenké nudličky.V papiňáku si na oleji zpěníme cibuli,přidáme nudličky hovězího masa a orestujeme,pak přidáme na nudličky nakrájené uzené maso- opečeme ,přidáme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Špikovaná telecí kýta dušená na zelenině

Špikovaná telecí kýta dušená na zelenině

Potřebné ingredience

500g telecí kýty (vcelku), 2 lžíce másla, 20g slaniny (vcelku), 1dl dobrého bílého vína, 1 stroužek česneku, 1 lžička hladké mouky, 1 menší kořenová petržel, 2 menší mrkve, 1 menší cibule, 1 lžička mleté papriky, sůl

Postup přípravy

1/ Jednu mrkev, slaninu a stroužek česneku nakrájet na klínky.
2/ Druhou mrkev a kořenovou petržel nakrájet na kostičky, cibulku pokrájet najemno.
3/ Pomocí delšího…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Arabelčino hovězí maso dušené na žampionech a kyselých okurkách

Arabelčino hovězí maso dušené na žampionech a kyselých…

Potřebné ingredience

hovězí plátky, 5 žampionů, 2 kyselé okurky, sůl, pepř, kmín drcený, 1 cibule, troška sádla, jíška na zahuštění sypaná

Postup přípravy

Hovězí plátky osolíme, opepříme pokmínujeme. Na trošce sádla zpěníme cibulku nakrájenou na kostičky,
pak přidáme plátky masa , necháme zatáhnout, přisypeme okurky na kostičky,…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Smetanové hovězí

Smetanové hovězí

Potřebné ingredience

500g zadního hovězího masa,1 cibule,papriková Vegeta, ďábelské koření,sladká paprika, mletý pepř, 2 lžičky hořčice, sůl,olej, 1 zakysaná smetana

Postup přípravy

Nudličky masa opečeme na zpěněné cibulce,posypeme kořením,osolíme,přidáme hořčici,podlijeme a dusíme. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu a servírujeme s houskovými knedlíky.

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Guláš do trouby

Guláš do trouby

Potřebné ingredience

2 kostky hov. bujonu, 3 lžíce škrobu, 1kg hovězího nakrájet na kostky,3 větší cibule nakrájené, 5 stroužků česneku oloupat a nakrájet,3 lžičky sladké papriky, 2 lžičky gulášového koření, sůl, pepř, kdo chce dá chilli. p

Postup přípravy

Troubu předehřát na 250 stupňů, kostky bujonu zalít litrem horké vody, vysypat škrob a důkladně prošlehat. Všechny suroviny dát do pekáčku, zalít vodou s bujonem a škrobem. Zakrýt…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kližka na česneku a majoránce -MOOOC DĚKUJI-isahu (Ivana)

Hovězí kližka na česneku a majoránce -MOOOC DĚKUJI…

Potřebné ingredience

600g hovězí kližky 1 palička česneku 1 plná lžíce majoránky 1 lžíce másla 1/2 kostky masoxu olej 1/2 lžičky pepře sůl

Postup přípravy

Postup:

Kližku odblaníme a nakrájíme na menší plátky napříč vlákna. Opečeme na oleji dohněda a přidáme na plátky nakrájený česnek. Do opečeného masa rozdrobíme masox,…

Zobrazit více...

Kategorie