Naložený bůček - na chleba
Potřebné ingredience
1 kg boku bez kosti, 10 stroužků česnek, 5 kuliček pepře, 5 bobkových listů, sůl - uvaříme Na pastu: 10 stroužků česneku, 1 lžička pepře, soli, kari, sladké papriky a grilovacího koření (já dávám na steaky - podle vaší chuti), pár kapek worchesterové omáčky, pro lepší konzistenci 1-2 lžičky oleje
Postup přípravy
Repcet je z pořadu Prostřeno a lehce poupraven.
U masožravců určitě uspějete, ale i já, co bych bůček si nikdy nedala, jsem ochutnala a snědla celý krajíc :)
A ještě poznámka: Bůček vařím i s kůží, kterou potom jednoduše po uvaření odkraji.
Kilo bůčku tady stojí asi 66,-, takže spousta jídla za málo peněz.
Fotka z Prostřeno
Jak na to! Koupím kus bůčku, rozdělím na kusy, tak aby mi pasovaly na chleba po uvaření. Uvařím. Na alobale ještě horké - teplé potřu směsí a zabalím. Šup do lednice. Krájím.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé