Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 324 návštěvníků)

ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU

5.0
ZAPEČENÝ PANGASIUS VE VAJÍČKOVO-SÝROVÉM KABÁTKU

Potřebné ingredience

500 g pangasius, či jiná rybka, citron, sůl, tvrdý sýr cca 20 dkg, vajíčka cca 5ks

Postup přípravy

Rybku pokapeme citronem a necháme na chvíli odležet, pak posolíme. Připravíme si směs z rozšlehaných vajíček a strouhaného sýru, rybku naskládáme do zapékací mísy a zalejeme touto směsí. Můžete do ní přidat i trochu hořčice, ale nemusí být. Je to vynikající a velmi rychlé. Můj táta si myslel, že je to kuřecí maso:-))).

rybku zalejeme v zapékací míse a

zapečeme do zlatova...

...a pak baštíme, je to vážně mňamka...dobrou chuť:-))).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ochyda 9. 9. 2009, 20:19
(clamp) (clamp) (clamp)Výborné |:o)všem moc chutnalo a já děkuji za skvělý recept (F) (F) (F)Laďka
Farah 9. 9. 2009, 19:02
Tak zrovna ho mám v troubě :-$, jsem zvědavá, jak se povede. Už ho tady dlouho okukuju a včera jsem přemýšlela, co dnes uvařit *-) a dostala jsem na vašeho pangase tak strašnou chut´ ;-), že jsem dnes ráno vše potřebné nakoupila a ted´ už jen nedočkavě slintám :-p. Pak písnu, jak nám chutnalo (L).
jazina 4. 9. 2009, 14:12
Je to vynikající mňamka, už pangasius jinak nedělám. (L)
Zuzalenka 19. 7. 2009, 14:15
výborné (Y) :-) (Y) :-) (Y) :-) (Y). Celá rodina se olizovala až za ušima (pl) (pl) (pl) (pl). Určitě zase udělám! Díky za receptík :-) (F)
Berrunka 28. 6. 2009, 18:58
Jenoduché, rychlé a výborné!!! (L) (clamp) dávám jedničku s hvězdičkou a miláček se připojuje (Y) :-) budu rozhodně dělat častěji. Děkuji za prima receptík, krásný večer (L) (hello)
JSEMTAKOVA 28. 6. 2009, 17:51
Rybyčku jsem zkusila a je to výýýýborný receptík.I můj přítel to spapkal,a to je co říct,páč ryby nejí.takže receptík na (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) .A je to fakt hned hotový. Každýmu doporučuji. (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo)
Dejll 31. 5. 2009, 20:08
Hani, dnes jsem vyzkoušela a jídlo mělo obrovský úspěch (clamp) (clamp). Je to opravdu vynikající, děti mi snědly plné talíře (pl) a moc se oblizovali (zajic) (zajic). Všem dporučuji, rychlá příprava a velikánscká mňamka (jidlo). Díky za super recept. (Y) (Y) (Y) Jana, (X) a (Z) (D)
Vlastina.K 26. 5. 2009, 9:10
Tak jsem vyzkoušela tento recept a můžu říct,že je to vynikající a hlavně na přípravu velice jednoduché,takové receptíky zbožňuji.Všem nám moc chutnalo,děkuji (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
Hanka.B. 13. 5. 2009, 13:39
Hani, dneska jsem dělala Vaší rybičku a musím říct, že to byla moc dobrá bašta ;-) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Díky moc za recept (L) (flower) (hello)
domenica 8. 5. 2009, 18:54
je to |:o) |:o) receptik (L) Dekujeme (clamp)
Lucka* 6. 5. 2009, 13:14
tak to hned udelam doma mam rybu diky za recept k veceri (Y)
monik07 4. 5. 2009, 10:30
Haničko,tak jsem hledala inspiraci na dnešní oběd - jak jinak než obvykle udělat pangasiuse a narazila jsem na Váš recept.A hned jdu na to :-) Už teď mám na něj děsnou chuť a snad i syn konečně s chutí sní rybu :^) Určitě pisnu,jak nám chutnalo |:o) Zatím díky za inspiraci (L) (L) (L) (hello)
spílja 2. 5. 2009, 20:44
Dobrý den,když pangase zalijete těstíčkem až v míse,obracíte jej,na obr. je krásně "zarovnaný".Děkuji za odpověď,Jana
hanulesla 4. 5. 2009, 7:30
@spílja Jani, vůbec nic neobracíte, jen rybku zalijete v zapékací misce a dáte do trouby, jak začne zlátnou je hotovo a pak krájíte, ale opravdu se nic neobrací... (L) (L) (L)
janulka44 28. 4. 2009, 11:07
právě mám v troubě... (clamp)ta k jsem zvědavá jak se povede (Y)
hanulesla 4. 5. 2009, 7:27
@janulka44 Jani určitě se povedlo (Y) (Y) (Y)
křemílek1 22. 4. 2009, 16:27
Dnes jsem vařila a je to ooobrovská, lehounká a úžasná mňamka |:o) |:o) |:o) Děkuji za receptík (Y) (Y) (Y)
hanulesla 28. 4. 2009, 8:48
@křemílek1 Leninko nemáte zač +o(, jsem ráda (radost), že šmakovalo (pl), mějte se (L) (L) (L)
Radoska 22. 3. 2009, 13:50
Hani,dnes jsem k obědu tvořila pangase dle Vašeho receptu a musím říct,že je to super ňamka (jidlo) (jidlo) (jidlo),přejedla jsem se skoro do bezvědomí (smich) (smich) (smich) (smich).A jedl to i náš Ondra,který ryby opravdu nesnáší (Y) (Y) (Y).Takže díky za super receptík (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) Alena
hanulesla 11. 4. 2009, 13:42
@Radoska Alenko jůůů, tak to je úspěch, že i Váš synátor jedl rybku, to mám radost (radost) (radost) (radost), že Vám chutnalo (L) (L) (L)
MisaW 21. 3. 2009, 22:51
Super receptík, byla to mňamina!!! Díky za recept! (Y) (Y) (Y)
hanulesla 22. 3. 2009, 12:46
@MisaW ...nemáte zač :-) :-) :-) mám z toho velkou radost, že vám všem receptík chutná (pl). (L) (L) (L)
golinda 16. 3. 2009, 16:48
Dnes jsem dělala k obědu, je to naprosto (Y). Moc jsme si celá rodinka pochutnali. Moc díky za super receptík (clamp). Ukládám do oblíbených a přiště udělám zase. Díky Renča.
hanulesla 22. 3. 2009, 12:44
@golinda ...Renčo díky díky (L), hlavně, že jste si pochutnaly :-) (jidlo) :-). (L) (L) (L)
Bberi 12. 3. 2009, 16:41
Jednoduché,rychlé,dobré.Co dodat? Dopuručuji!!! (Y)
hanulesla 22. 3. 2009, 12:43
@Bberi ...a takové receptíky bývají ty nejlepší :-) :-) :-). (L) (L) (L)
Pistalkaklarka 2. 2. 2009, 14:32
Dobrý den, vypadá to úžasně (Y) Moc prosím o info, jak dlouho to mám asi péct a na jaký stupeň? Mám přikrývat alobalem nebo pečete bez? A kolik dáváte asi tak vajec a sýra? :-)
hanulesla 3. 2. 2009, 19:38
@Pistalkaklarka Klárko moc Vás zdravím (hello). Peču asi na 200st. a nevím přesně, jak dlouho, když uvidíte, že se krusta zabarvuje do zlatova a krásně se zvedne, tak by to mělo být hotové (Y), rybku péct dlouho nemusíte +o(, je hotová celkem rychle (kolo). Alobalem nepřikrývám, hezky se upeče i bez něho. Já jsem dávala asi 500g pangasia a cca 5 vajíček, sýr jsem do nich strouhala, tak aby se udělalo takové těstíčko, uvidíte sama, jestli je husté, přidáte vajíčko, když řídké nastrouháte sýr. Doufám, že jsem Vám trošičku poradila ;-), když si nebudete vědět rady, klidně písnite! Ať se Vám dílko vydaří (Y) (L) (L) (L)
Pistalkaklarka 7. 2. 2009, 15:20
@hanulesla Hani, děkuji, děkuji (L) (L) (L) Tak jsem vyzkoušela a povedlo se (Y) (Y) (Y) I když jsem se pořádně děsila, jestli oběd bude vůbec někdy hotový, nevím proč, ale okolo zapékací mísy se mi vajíčko připalovalo a hnědlo a uprostřed bylo syrové ;-) *-) ;-) Ale pak jsem dala na víc stupňů a dodělalo se... Vy tu mísu něčím vymazáváte? Ten čas nepotřebuji přesně, jen pro představu - pečete odhadem 20 minut nebo 40 nebo hodinu?
hanulesla 11. 2. 2009, 14:11
@Pistalkaklarka Klárko mísu nevymazávám, jelikož je skleněná, krásně se to v ní upeče :-)a čas asi tak *-)do půl hodinky by to mělo být hotové (L) (L) (L)
rebel 3. 2. 2009, 14:45
@Pistalkaklarka Dobrý den, já dnes pekla dvě porce a dávala jsem 2 vajíčka a cca 100g sýru. Pekla jsem otevřené asi na 175 stupňů dozlatova. Souhlasím s tím, že jde o báječnou baštu (zajic) (Y) Děkuji za receptík a určitě doporučuji (Y) (Y) (Y)
hanulesla 3. 2. 2009, 19:30
@rebel Táňo děkuji :-$ a jsem ráda (radost), že receptík chutná (jidlo) (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie