(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Tatranské kotlety
Potřebné ingredience
4 libovější řízky z krkovičky (žebírka nebo kýty), sůl, pepř, 4 plátky anglické slaniny, 4 plátky šunky (nebo šunkového salámu), sterilované lečo (bez uzeniny), 100g strouhaného tvrdého sýra, 150ml sladké smetany
Postup přípravy
Maso lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme a opepříme. Takto připravené maso rozložíme na dno pekáčku. Pak poklademe vrstvou anglické slaniny, šunky a leča. Nakonec to vše posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou. V dobře vyhřáté troubě upečeme, až masíčko změkne. Jako přílohu podáváme brambory (bramborovou kaši) nebo hranolky. Když máte masa více, lze udělat více vstev. Je to opravdu BÁJEČNÁ bašta!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jananovazak
(upraveno)
25. 4. 2016, 20:13
Kordulka
(upraveno)
23. 7. 2006, 14:26
Děkuji za recept , je to výborné
konvalinka5
(upraveno)
23. 7. 2006, 8:40
Včera jsem vařila,je to mňamka a rychlovka.Jako přílohu jsme měli opečené brambory v troubě
smíšek
(upraveno)
22. 7. 2006, 10:38
No vypadá to moc dobře vyzkouším taky krásnou sobotu
delly
(upraveno)
22. 7. 2006, 10:35
Už jsem tohle masíčko dělala dvakrát a je to fakt naprostá dobrůtka!!!