(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Šťavnatý králík v marinádě
Potřebné ingredience
si 1,2-1,5 dcl oleje,1,5 dcl vody, lžička soli,půl lžičky pepře,lžička sladké papriky,půl lžičky tymiánu,2 lžíce hořčice,lžička grill koření,lžička sojovky,lžička worchesterovky,2 velké cibule,4-6 stroužků česneku
Postup přípravy
..........
králíka naporcujeme,lehce osolíme-ale nemusíme a naložíme do mísy do marinády-já dělám dva dny dopředu,dáme uležet do lednice
dáme do zapékací mísy a pečeme asi dvě hodiny při 170/180 stupních,dle potřeby během pečení podléváme vodou
upečený
dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Leidina
(upraveno)
12. 2. 2014, 19:45
Tenhle recept znám ,ale bez hořčice a fuj bez oleje .Místo něj osmažený uzený bůček (libovější),a máslo. Dělám ho už 20 let . Nejlepší je s bramborovou kaší ,a sosíček trošku zahustit .
KáKá
(upraveno)
12. 2. 2014, 20:04
@Leidina
Tak to mě mrzí,že se vám z oleje udělalo mdlo,nikdo vás nenutí to zkoušet,nám to chutná jinak bůček manžel nejí,takže ho tam cpát nebudu,je mi líto
laskonka333
(upraveno)
12. 10. 2013, 14:29