Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Výborná domácí hovězí polévka

0.0
Výborná domácí hovězí polévka

Potřebné ingredience

300-400g hovězího masa na polévku, 1 cibule, 150 g polévkové zeleniny, 1 lžička soli, 1,5 l vody, 1 sáček rýže, Podravka, tekuté polévkové koření, petrželka

Postup přípravy

Do papiňáku dáme hovězí maso na polévku a 1cibuli. Zalejeme STUDENOU vodou a osolíme. Vaříme hodinku. Mezitím si v osolené vroucí vodě uvaříme rýži. Z vývaru vyjmeme cibuli - tu vyhodíme a maso - to nadrobno nakrájíme. Do vývaru dáme zeleninu a povaříme, dokud nezměkne (asi 15-20 min.). Já po uvaření zeleninu propasíruji přes síto, jinak mi jí dcera nesní. Přidáme lžičku Podravky, 5x zakápneme tekutým kořením Clasik. Šoupneme tam pokrájené masíčko a rýži, kolik kdo chce. Já dávám celý sáček, my máme rádi hustou polévku. Do vroucího vývaru přidáme ještě petrželku, pažitku, libeček. Co kdo má rád a hlavně má doma. Vypneme sporák :o), ochutnáme, případně dosolíme. Můžeme podávat. Dobrou chuť!

Do papiňáku dáme hovězí maso na polévku a 1celou cibuli (já použila zbylou z předešlého vaření, proto 2 půlky). Zalejeme STUDENOU vodou a osolíme. Vaříme hodinku.

Mezitím si v osolené vroucí vodě uvaříme rýži.

Takto vypadá hotový vývar, z kterého vyjmeme cibuli - tu vyhodíme a maso - to nadrobno nakrájíme.

Zeleninu jsem měla doma tuto.

Do vývaru dáme zeleninu a povaříme, dokud nezměkne (asi 15-20 min.).

Já po uvaření zeleninu propasíruji přes síto, jinak mi jí dcera nesní.

Přidáme lžičku Podravky, 5x zakápneme tekutým kořením Clasik.

Šoupneme tam pokrájené masíčko a rýži, kolik kdo chce. Já dávám celý sáček, my máme rádi hustou polévku. Do vroucího vývaru přidáme ještě petrželku, pažitku, libeček. Co kdo má rád a hlavně má doma. Vypneme sporák :o), ochutnáme, případně dosolíme. Můžeme podávat. Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie