Zobrazit přihlášovací formulář

Přesunuli jsme uživatelské menu

Nově najdete uživatelské menu nahoře v pravé části stránky. Díky tomu jsou nyní lépe viditelné kategorie Mimibazaru i kategorie zboží prodejců.

Diskuse

Recepty - obecné dotazy, rady

admin
Odesláním formuláře souhlasíte s pravidly diskusí
miminko3 7. 1. 2021, 17:51
prosim o radu chlapci chteji nalozit utopence to neni problem ale poradte dat hotovy vyrobek do lednice nebo nechat nekde na lince dekuji :-S
Silverwing1 7. 1. 2021, 21:15
@miminko3 Dělám podle tohoto receptu a rozleží se velmi rychle a určitě do lednice https://inkitchenopen.blogspot.com/2020/12/utopenci-tygri-v-lahvi.html
Fuell 7. 1. 2021, 17:57
@miminko3 Já zalévám utopence teplým nalevem a po vychladnutí dávam do ledničky. (F) Dělám podle tohoto receptu https://www.mimibazar.cz/recept/58129/domaci-utopenci
yva 7. 1. 2021, 17:54
@miminko3 Včera jsem dělala a ve všech receptech, co jsem prošla, bylo do lednice (F)
petrze 7. 1. 2021, 16:13
Prosím o radu ohledně langošů.X let dělám recept ze zakysané smetany a droždí (můžu těsto pak skladovat v ledničce) a jsou po usmažení tvrdé. Už delší dobu mám doma prosbu o měkké langoše (jestli to popisuju dobře ?). Jednou mi donesli ze školní jídelny langoše, které byly přeložené v micce a krásně měkké. už jsem zkoušela i jinak smažit, trošku to pomohlo, ale pořád to není ono. 8o|
Renča50 8. 1. 2021, 8:27
@petrze Mám tento recept - jsou výborné, dělávám z poloviční dávky 5ks, jsou velké 1 kg hladké mouky 2 vejce 400 ml mléka 250 ml zakysané smetany 4 čl soli 50 g čerstvého droždí 1 čl cukru do kvásku 3 větší brambory - uvařit ve slupce a studené nastrouhat Do 200ml mléka dáme cukr a droždí, necháme vzejít kvásek, prosejeme mouku, přidáme sůl, promícháme, přidáme kvásek, vejce, zakysanou smetanu, brambory, vypracujeme těsto, aby bylo vláčné, nic už nepřidávat! těsto se lepí, dám do většího mikrotenového sáčku přes noc do lednice, těsto zvětší svůj objem, nakyne, druhý den vytáhnu ze sáčku, hodně podsypu moukou, aby se mi to nelepilo a udělám 5 bochánků, nechám přikryté utěrkou hodinu kynout, každý povytáhneme a smažíme z obou stran (ve fritovacím hrnci), část těsta si můžeme nechat v ledničce a smažit i na druhý den
PetaBrno 14. 11. 2020, 10:44
Tady je recept na domácí salko, kdyby se někomu hodil do pečení: (F)
hantonie 19. 9. 2020, 20:30
Dobrý den, prosím nemáte někdo recept na olej z vlašských ořechů? Nemůžu ho nikde na netu najít , děkuji Petra hantonie@eznam.cz
zanitah 10. 9. 2020, 16:37
neumíte, prosím, někdo nakládat kimči? Děkuji
zelenoockam 10. 9. 2020, 16:44
@zanitah Napiste mi ve stredu zpravu.v utery vecer jdu na specialni kurz nakladani zeleniny-kvaseni
zanitah 1. 1. 2021, 23:16
@zelenoockam Dobrý den, Moni, chtela jsem se Vas vyzeptat na to nakládání kimči? Co jste se dozvěděla na kurzu? A zejmena na ochucování. Děkuju moc za odpověď.Romana
babies 5. 9. 2019, 0:59
Holky, už nevím kde hledat
yarenka 15. 3. 2021, 18:23
@babies Recept na kimči. Dělali jsme. zde: https://fresh.iprima.cz/recepty/domaci-fermentovane-kimci
MíšaC 5. 9. 2019, 7:18
@babies Co? (candle)
Dan.ka 5. 9. 2019, 8:57
@MíšaC Asi ženicha... :-$
Brůs 5. 9. 2019, 9:04
@Dan.ka V dnesni dobe klidne nevestu. (drink)
tomsim 5. 9. 2019, 7:38
@MíšaC (silvestr2)
Danda Moštěničák 2. 7. 2019, 16:33
Co děláte s meruňkami? Kompot a marmeládu už mám. Letos se mi urodilo trošku víc, ale na kvas to je zase málo , a řeším co s nimi. :-(
krišon 2. 7. 2019, 16:37
@Danda Moštěničák Lze sušit, ale fakt je, že raději zavolám známým, ať si přijdou otrhat, protože vím, že oni nemají a zase se mnou rádi podělí o svoje přebytky.
Zmolda 2. 7. 2019, 16:36
@Danda Moštěničák zamrazit na zimu na buchty, dřeň...
Yla 18. 2. 2019, 12:52
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit, o odkaz na nějaké stránky s recepty na žlučníkovou dietu, předem díky Ilona :-)
MíšaC 18. 2. 2019, 12:55
@Yla Normálně si to hoďte do googlu :-)
Yla 18. 2. 2019, 13:22
@MíšaC to samozřejmě udělám, jen jsem si říkala, jestli třeba někdo nemá již ověřenou stránku. Díky
Jackee 26. 9. 2018, 21:02
Františka V. ID 578299 prosím o zopakování receptu na dřevorubecký chléb z Lídlu od Amandy P. (amandapalm) z 23.2.2015 , 21:53. který napsala pro Helenu H.(BabickaH) ID 272338. Tento recept jsem si poznačila, ale už nikde jej nemohu najít.Vím, že je o něj mají zájem i další ženy.Děkuji.
šíma 26. 9. 2018, 21:17
@Jackee :^) *-)

Vybrali jsme pro vás

Kategorie