Zobrazit přihlášovací formulář

Co dnes vaříte ?

Avatar
Odesláním formuláře souhlasíte s pravidly diskusí
Lenina26242 14. 10. 2020, 21:28
Prosím máte někdo recept na hnětynky na posvícení? Mám možnost jak lité (půjčené formičky), tak vykrajovací. Děkuji L.
Nikis. 14. 10. 2020, 21:20
Poradite prosim? Tip na lis na cesnek, ktery opravdu prolisuje cesnek skrz dirky a nevytlaci pulku kolem dokola 8-| ,-) A tip na mlynek na pepr, zrejme elektricky, ale muze byt i mechanicky. Nemusi to byt designovy kousek na ozdobu kuchyne, jde mi predevsim o funkcnost (F) Diky moc (F)
Nikis. 15. 10. 2020, 10:26
@Nikis. Všem moc děkuji za odpovědi, projdu si to vše v klidu, děkuji (F)
dolik76 15. 10. 2020, 9:39
@Nikis. Mlýnek mám od tescomy. A na česnek taky, ale nejraději používám keramické třítko na česnek.
Aja10 15. 10. 2020, 9:23
@Nikis. Já používám kráječ, jen se to opláchne a nemusí se to tak čistit. https://www.mkuchyne.cz/cz-detail-1494-rucni-krajec-na-cesnek-culinaria-mini.html
vlastaz 15. 10. 2020, 9:15
@Nikis. Lis na česnek mám už dlouho tento : https://www.ikea.com/cz/cs/p/koncis-lis-na-cesnek-nerezavejici-ocel-00089163/ Nic nedoluju. Vymáčknu, ostrým nožem odříznu zvenku to, co vylezlo a pak tím ostrým nožem zajedu dovnitř lisu - tím se uvolní ten zbytek ( něco jako slupička) a vezme s sebou i ten zbyteček z dírek. Nevím, jestli jsem to dobře popsala, ale nikdy nic nedoluju, jen propláchnu vodou a hotovo.
zdenakucerova 15. 10. 2020, 7:41
@Nikis. NIki...já mám léta a fakt léta, tak 15 let určitě takové malé plastové třítko, je to plastová destička a na ní tři vystouplé kolečka, celá ta sranda stojí tuším 25,- a navíc to jde použít i k nabrání nebo jako stěrku na polevy a tak.Česnek je utřený na jemno a jen se to opláchne. Lis nenávidím ,-)
johnynka 15. 10. 2020, 7:48
@zdenakucerova Mam to stejne (Y) a lepsi jak lis. Ten mam tedy jeste stary myslim hlinikovy. Poslu jak se dostanu na postu. Cca pristi tyden
Bzukova 14. 10. 2020, 22:09
@Nikis. My máme na česnek toto https://www.tescoma.cz/treci-struhadlo-online-10-cm a dobrý.
Nikis. 14. 10. 2020, 22:11
@Bzukova To mam. Je to urcite lepsi nez lis (F)
zelenoockam 14. 10. 2020, 22:13
@Nikis. Zkus to struhadelko.pak ti vse bude pripadat jako drek ,-)
poupe 14. 10. 2020, 22:07
@Nikis. Na česnek mám keramické "strouhatko" odněkud z trhů. Krásně se na něm rozetře a jen opláchne. ( Odpadá to otravný šťourání z lisu)
samirka 14. 10. 2020, 21:55
@Nikis. zrovna včera jsem kupovala taky Kotány. Jiné nekupuju.
petˇka 14. 10. 2020, 21:52
@Nikis. Oboje mám z Tescomy, článek elektrický oprava mlynek
yva 14. 10. 2020, 21:50
@Nikis. My kupujeme mlýnek na pepř od Kotány a dosypáváme ;-) https://www.kosik.cz/produkt/kotanyi-pepr-ctyrbarevny-mlynek?gclid=EAIaIQobChMI_u_7-uy07AIVwvhRCh24wQrEEAQYBSABEgIHkfD_BwE V kaufu bývá v akci za 29,- ,-) Česnek P. rozdrtí ponorným mixérem, několik palic a ne na úplně kaši a naloží do oleje, do lahvičky od přesnídávky nebo jiné menší, pak jen lžičkou odebírám do jídla. Uchovávám v lednici, klidně několik měsíců.
zelenoockam 14. 10. 2020, 21:59
@yva Ale cerstvy ma uplne nej ucinky.dele uchovavany umira ,-)ja se toho drzim u vseho.hliva zelenina vse.to jen tak, ,-) A je fakt,ze nezname ani rymu
yva 14. 10. 2020, 22:00
@zelenoockam No, my jedeme na česneku dost, takže většinou umřít nestihne ,-)
Nikis. 14. 10. 2020, 21:54
@yva A jak ho doplnim?
yva 14. 10. 2020, 21:57
@Nikis. Jde to vypreparovat nožem nahoře, nebo P. to umí nějak napařit a sundat, musela bych se ho zeptat ,-) Vždycky tak třikrát doplníme, pak to vyhodíme a koupíme nový. Za těch 29,- je to v podstatě za cenu obsahu ,-)
macekd 14. 10. 2020, 21:46
@Nikis. česnek nejím - neporadím. Buď ho strouhám, nebo rozmáčknu nožem naplocho a nasekám. Mlýnky mám z lídlu, bílý a červený, už dva roky a super - dokonce jsem ještě neměnila baterky https://www.lidl-shop.cz/Silvercrest-Kitchen-Tools-Elektricky-mlynek-na-sul-a-pepr/p100290447 tyhle
lucijee 14. 10. 2020, 21:39
@Nikis. Lis na česnek už nevedu. Mám malé struhadlo. Kupuji ho vždy před Vánoci v Albertu na stojanech se zbožím na pečení cukroví. Protože jsem asi tři vyhodila z důvodu, jaký píšeš. A mlýnek na pepř mám elektrický z Lidlu. Nebo dost používám hmoždíř z IKEA. Podle toho, na co pepř potřebuju.
Nikis. 14. 10. 2020, 21:45
@lucijee Ten pepr pouzivam opravdu nekolikrat denne, hmozdir ne (a mam doma) Lis co mam a mela jsem, tak naprd. Mam jeste keramickou misticku s hrotama, je fajn, ale zas se mi to z tech hrotu hur doluje. Poridila jsem si i takovou tu nerez kolibku s dirkama, ale taky to neni ono. Struhadlo zkusit muzu, maji to vsude za par kc (F) to me vubec nenapadlo...
zelenoockam 14. 10. 2020, 21:42
@lucijee To pisu (Y)struhadlo nej.to cisteni strojku,hnus.
lucijee 14. 10. 2020, 21:47
@zelenoockam Už vidím...já jsem si ho koupila na muškátový oříšek a od té doby na něm dělám česnek.
zelenoockam 14. 10. 2020, 21:55
@lucijee :-D :-Djako presne.ja taky na orisek,ktery miluju a cesnek na nem skvely.mam pocit 29,-kc
lucijee 14. 10. 2020, 22:00
@zelenoockam Jj upne za hubičku...a hlavně, asi jak je na ten oříšek, je strašně ostrý. Děti si na něm strouhání i sýr, vůbec si neberou to velké struhadlo. Letos si ho musím koupit zas.
bulik 14. 10. 2020, 21:31
zelenoockam 14. 10. 2020, 21:30
@Nikis. NIki,tohle a kleste jsou pro mne hodne dulezite veci v kuchyni.me poznatky,realita:obyc mackac,jako za komancu,nejmensi zlo,cisteni horsi.v praci si cesnek tru nozem,ale...doma se mi nechce.boti to mam na chalupe.pudistruhadelko.rychle,3moznosti,umyto za sekundu. Mlynek-miluju pepr na hrubo.v praci profi z gastroobchodu.ujde.Ikea takybok,ALEpro mne drti najemno.mam rada pepr hodne nahrubo.takze si ho doma rozdrtim v hmozdiri nebo palickou.na chalupe noname mlyne,regulace hrubosti.z orion.ale neni to ono.pockam,co kdo poradi na ten pepr.
Nikis. 14. 10. 2020, 21:42
@zelenoockam Mam taky rada nahrubo, pouzivam z lidlu obyc jednorazovky mlynky ctyrbarevny pepr a uz asi nejsou v prodeji. Takze panika. Melu si pepr uplne na vsechno.
zelenoockam 14. 10. 2020, 21:50
@Nikis. To je ono.kotanyi mlynky.byly,fajn.a mam radeji jeste vic nahrubo.ony se nekdy ucpaly ale byly nej.vsechny elektricke melou jemne :-Smiluji fakt hruby pepr.na tohle asi fakt zajdu do toho gastro obchudku.nebo zase palicka a pepr vice barev :-D
Ivka.K 14. 10. 2020, 21:28
@Nikis. mlýnek na pepř mám tenhle, je na baterie , jsem s ním max.spokojená http://www.decodoma.cz/Elektricky-mlynek-na-sul-a-pepr-Orava-PM-15.html?gclid=CjwKCAjww5r8BRB6EiwArcckC4efQFK7Ev4H67TMhklBkubc2O3kPPfVwEDq1I6Ai-vAxq6ehRD1RxoCMbAQAvD_BwE lisů na česnek jsme v kuchyni vyzkoušeli hodně, ale nakonec používáme jemné struhadlo , zbytků minimálně ...
zelenoockam 14. 10. 2020, 21:33
@Ivka.K Mele jemne :-Schci kusiska pepre.miluju to
Ivka.K 14. 10. 2020, 22:02
@zelenoockam ano, a dokonce i svítí ..
yva 14. 10. 2020, 13:58
Byly buchtičky s krémem. Lehce, teda lehce víc, jsem do krému spadla s rumem. Měla jsem trochu obavu, aby Žvejk nezačal na on-line výtvarce zpívat ,-)
johnynka 14. 10. 2020, 12:25
kapustové karbanátky, kaše a okurkový salát
maršmeloun 14. 10. 2020, 12:50
@johnynka Ivet u vás bych se opravdu najedla (Y). Milují kapustové karbanátky, můžu i studené jen tak samotné (F)
MíšaC 13. 10. 2020, 14:23
Boruwka3 13. 10. 2020, 13:24
Prosím co nejradši vaříte z dýně? Mám jednu máslovou a jednu hokaido, zkusila bych polévku a dál nevím, díky
SarinaK 13. 10. 2020, 18:12
@Boruwka3 hokaido zapečenou s cibulí a nivou
Silverwing1 13. 10. 2020, 18:10
@Boruwka3 Dýňové noky-dají se slaninou nebo jen tak se sýrem nebo s rajskou omáčkou. Zkuste třeba tady: https://www.facebook.com/KucharkaZeSvatojanu je tam z dneška odkaz právě na dýňové noky. Je to sice veganská verze, ale místo hrašky dejte vejce a v poho (H)
kosticka 13. 10. 2020, 15:43
@Boruwka3 https://www.mimibazar.cz/recept/97439/dynove-muffiny peču podle tohoto receptu na velký plech, dozdobím čokoládou a kokosem (C)
siko 13. 10. 2020, 15:32
@Boruwka3 U nás nejraději pečená Hokaido - nakrájím na měsíčky, pokapu olivovým olejem, dost česneku (jen na hrubo rozmačkám stroužky), osolím bylinkovou solí a posypu semínky, když nemám dyňová tak klidně slunečnicová , a když je už dýně měkká posypu sýrem, nejraději máme nivu, ale i balkán je dobrý nebo jiný obdobný sýr a lehce nechám rozpustit. o víkendu jsem dělala i noky: https://fresh.iprima.cz/recepty/dynove-gnocchi děti mají rády dýňové sušenky: 150g jemně strouhané dýně, 300g polohrubé mouky, 120g másla, udělá se těsto, vyválí se placka a vykrajujete různé tvary, pečou se 10-15 min a pak se obalují ve skořicovém cukru
katkajohny 13. 10. 2020, 12:43
Holky,budu dělat na večeři kulajdu. Ale ze sušených hříbků z loňska.Když ty hříbky namočím,tak tu vodu z nich vylít nebo použít? *-)Já si prostě nemůžu vzpomenout ,-)
zdenakucerova 13. 10. 2020, 13:07
@katkajohny Namočím do studené, sleju a dám na chvíli povařit do nové vody a tu taky sliju...dělám to proto abych houby aj "umyla"...před sušením je jen čistím a otírám, tak abych tam neměla otisky nějakých breberčích nožiček a to jsem jinak ta co venku urvané jablko otře o rukám a chutí vdechne ,-)
katkajohny 13. 10. 2020, 13:13
@zdenakucerova :-D já je ještě prohlídnu,jsou ve skleničce od tchýňky,ale trochu je určitě taky propláchnu.Už ten zrak taky nemá,co to bývávalo ,-)
Nikis. 13. 10. 2020, 12:58
@katkajohny Jestli budeš vařit až večer, namoč do studené. Nejlepší je namočit do studené přes noc. Jsou pak fakt jak čerstvé (no víceméně). Ale když si vzpomenu na poslední chvíli, přeliju vařící vodou a nechám chvíli nabobntnat a použiju i s tou vodou.
maršmeloun 13. 10. 2020, 13:04
@Nikis. Niki, no vidíš a ja je namáčím do horké vody +o(, tak o dneska už jedině večer do studené (Y). Jj člověk se učí celý život (Y). Jak je P (F)
Nikis. 13. 10. 2020, 13:07
@maršmeloun Jani já to taky vím chvilku. Zkus a uvidíš, já byla opravdu příjemně překvapená (L) P. od včerejška (od devátého dne) konečně začala klesat teplota, furt ji má, ale je nižší, předtím každý den o kousek vyšší, takže konečně lepší.
e-sladkyspanek.cz 13. 10. 2020, 19:40
@Nikis. |:o) |:o) |:o)
maršmeloun 13. 10. 2020, 19:37
@Nikis. Nik tak hlavně že jste to snad ustáli (L). Znam mladého kluka 25let a toho to teda semlelo fest :´(. Teď už je snad ok, ale jakákoliv námaha ho vyčerpá :-S.
Nikis. 13. 10. 2020, 20:05
@maršmeloun No P. je úplně vyčerpaný.
e-sladkyspanek.cz 13. 10. 2020, 21:05
@Nikis. Mazec . Držte se.
maršmeloun 13. 10. 2020, 20:49
@Nikis. Nik ty si ho daš do kupy (L). A stejně se najdou takový co to budou stále zlehčovat :´(. Opravdu to může zdravého člověka složit :-S.
katkajohny 13. 10. 2020, 12:59
@Nikis. Jojo,budu vařit na večeři.Penízky mi dnes přišly na účet. Co doma ?
Nikis. 13. 10. 2020, 13:05
@katkajohny Super, to jsem ráda, díky (L)
Dan.ka 13. 10. 2020, 13:05
@katkajohny Přišly penízky, tak bude večeře? :-D
Nikis. 13. 10. 2020, 13:08
@Dan.ka Katka byla tak hodná a donesla nám za dveře léky (Y) |:o) (objimam)
Dan.ka 13. 10. 2020, 13:13
@Nikis. :-oJste v karanténě? A jóó, už si vzpomínám, manžel, že? :-|
Nikis. 13. 10. 2020, 13:15
@Dan.ka Jo a tipuju si, že si ji prodloužíme :-S
MíšaC 13. 10. 2020, 13:27
@Nikis. Kdo další? *-)
Minarikova 13. 10. 2020, 13:19
@Nikis. A do háje, asi to proběhne celou rodinou. :-S
MíšaC 13. 10. 2020, 13:30
@Minarikova Teď si zrovna píšu s kamarádkou: manžel v kritickém stavu v nemocnici, dokapává mu Remdesivir, zbytek rodiny negativní. Ale jsou v baráku, tak nevím, jak byli oddělení...
princeznaK 13. 10. 2020, 14:48
@MíšaC Ach,tohle jsem ani neměla číst, ať se drží, ten remdesivir je super, ale 5 dní bude kritických, pokud mu už při první dávce bylo lépe zabere to (L) jinak bude delší dobu doma, chlap už je přes měsíc a ještě měsíc bude- vznikají tam ložiska na plicích a ty bude muset doléčit a nejde to rychle pomalinku přidává se k tomu únava
MíšaC 13. 10. 2020, 15:00
@princeznaK Vzpomněla jsem si na vás, když jsem se to dozvěděla (F) Ve středu ho odvezla rychlá, včera mu dokapala poslední dávka. Moc dalších detailů neznám (tedy má oboustranný zápal plic), až dneska je tam prý nějaký náznak zlepšení... Taky doufám, že se z toho vyhrabe, je to mladej chlap, žádná nadváha, netuším, jestli měl nějaký zdravotní problém, spíš si myslím, že ne... Doufám, že u vás už je to bez dalších komplikací (L)
Minarikova 13. 10. 2020, 13:31
@MíšaC Asi jak u koho. Jedni známí jeden nakažený a 5negativních a celou dobu v jednom domě. U druhých taktéž jedna domácnost a potupně to proletělo celou rodinou. Je to nevyzpytatelné.
MíšaC 13. 10. 2020, 13:49
@Minarikova Přesně, tak trochu loterie +o(
katkajohny 13. 10. 2020, 13:11
@Nikis. Dnes i včera jsem jela MHD,je tam tak hnusně - kdybys viděla,jak i od zastávky než jsem seběhla kopeček,tak jsem byla mokrá,ale kdybys zítra něco potřebovala,tak se ozvi,snad už nemá tolik pršet a v pak budu mít 2 dny dovču - kvůli Viki.....
Nikis. 13. 10. 2020, 13:17
@katkajohny Děkuji, nejspíš ne, jsi hodná díky (F)
STŘELEC 13. 10. 2020, 13:27
@Nikis. (F)vzkazík
katkajohny 13. 10. 2020, 13:23
@Nikis. A jak je zbytku rodiny ? *-)
Gabogabo 13. 10. 2020, 12:48
@katkajohny jasně že použít 8o| nejlíp je je dát do malého množství vody (jen aby byly namočený a 1 cm nad ně, přivést k varu a odstavit). Rychleji změknou. Ale bacha strašně rychle to vykypí, pění jak mlíko - stát u toho (F)
katkajohny 13. 10. 2020, 12:49
@Gabogabo Já jsem si říkala,že asi použít ,-). Teď jsem měla i čerstvé,ale dostala jsem od tchýňky z loňska a dnes je úplně ideál na horkou polívku ^o). Tak jo,zkusím převařit (Y)
zelenoockam 13. 10. 2020, 12:53
@katkajohny Namocene ve studene jsou vyrazne,v horke mene.kazdopadne pak ten vyluh precedim na jemnem sitku.do kulajdy namacim ve studene
Dan.ka 13. 10. 2020, 12:47
@katkajohny Propláchnout houby, namočit a pak je použít i s tou vodou (Y)
katkajohny 13. 10. 2020, 12:47
@Dan.ka Jo super (Y),děkuji (L)
Dan.ka 13. 10. 2020, 12:48
@katkajohny Ještě včera jsem kulajdu dojídala...to je taková lahůdka, miluju ji moc (Y)
katkajohny 13. 10. 2020, 13:00
@Dan.ka My s manželem taky (Y),jen děti moc ne - budou mít asi krupici nebo lívance,nebo tak něco ,-)
katkajohny 13. 10. 2020, 12:47
@Dan.ka Jo super (Y),děkuji (L)
kosticka 12. 10. 2020, 18:20
(Y) porková polévka s bílkem a krutonky z rohlíčku
Nikis. 12. 10. 2020, 9:33
Tak dnes: Holandske rizky, bramborova kase (ja kvetakova kase) a domaci salat z repy, maminka vcera dovezla plnou velkou sklinku, tipuju ze trictvrte snim sama (smich) Kureci nudlicky na zelenine s ryzi. Vyvar tam jeste je. A uvarim to zeli, na zitrek. Vcera se mi nechtelo ,-)
anilvap2 11. 10. 2020, 21:40
Rilletes - loni, předloni ? tady někdo dělal. Máte prosím osvědčený recept na ty nejlepší rilletes?
Nikis. (upraveno) 11. 10. 2020, 22:57
@anilvap2 Ja delam velmi casto, kde jsem dovezla, tak uz nemuzu prijet bez +o( ,-) Delam z bucku, kdyz je libovy, prihodim i kus sadla, kuzi oriznu a prilozim zvlast, maso nakrajim na kostky, neopekam!, delam v pomalem hrnci pres noc, mam keramicky a je super (H) Davam jen morskou hrubozrnou sul a bile suche vino, pripadne kdyz nemam, tak trochu vody. Rano naberackou seberu tuk zezhora, rozmackam stouchadlem na brambory, dam do sklinek a zaleju tim tukem. Necham nekolik hodin ztuhnout, nejlip do druheho dne. Mnam (H)
maršmeloun 12. 10. 2020, 19:02
@Nikis. Máš recht Mařenko a ještě ten tvůj vrstvený salát a domácí chlebík ^o), no hold umíš |:o) |:o) |:o)
Nikis. 12. 10. 2020, 22:16
@maršmeloun Tak mně třeba ten vrstvený salát chutná ještě víc než rilettes, já jsem na takové prasárničky :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
maršmeloun 12. 10. 2020, 22:56
@Nikis. Mně od tebe chutnalo vždy všechno :-D. Dneska kůře na paprice, zbylo i na zitra ^o).
zelenoockam 12. 10. 2020, 23:00
@maršmeloun Pikantni smes s nasi chilli paprickou v bramboraku a vecer jsem namichala tunakovou pomazanku.ze zbyde na svaciny-houby.na jeden rohlik zbylo.smazim rizek a obkladam chleby.M.zitra razi na otocku do Prahy.mimo dalnice ,-)
Dan.ka 12. 10. 2020, 23:19
@zelenoockam Moni...ta směs mě hodně zajímá...a s polopatickým popisem, prosím. Děkuji (hello)
zelenoockam 12. 10. 2020, 23:24
@Dan.ka Danu,uplne obyc.dle chuti.mmale nudlicky nebo kosticky kureci nebo panenka.nalozim na noc,pak na hodne cibuli,cesneku osmahnu,pridam rajcata,papriky na platky.nekdy domaci leco.hribky muzes.nakonec porek,chilli a cesnek jeste.a sup do bramboraku-jako na nej a prelozit ,-)takove hospodske,rychle jidlo.bramborak jsem koupila dnes v globusu hotovy.hooodne jsem jezdila.az na Trojmezi
maršmeloun 12. 10. 2020, 23:33
@zelenoockam To zni super, zkusim s rýží nebo hranolky ^o), bramboraky nechám si jako další tip na večeři (Y)
zelenoockam 12. 10. 2020, 23:50
@maršmeloun S ryzi je to super.a tam je fajn i to leco.hrancle spis nejime.je to hodne rychle.no pohlreich by neslintal,ale..m :-Dsvtou zeleninkou kdyz si vyhrajes,tak tam muzes soupnout i treba cuketku.hlavne je to na ted,sama cibule,cesnek,chilli.nas koronasvinak nedostane ,-)vecer meli kazdy k te tunakove jeste jednu celou krajenou cibuli na posypani ,-)mam v pomalaci kurata-maso pro psy ,vodu nam :-D
Nikis. 12. 10. 2020, 22:59
@maršmeloun Já mám hotové to zelí na zítra, se budem vznášet u stropu. Ještě že spíme každý v jiné místnosti (smich)
zelenoockam 11. 10. 2020, 21:55
@anilvap2 Nikola o tomdost psala.ja delam roky,vyzkouseno x ruznych druhu.a ten nej je stwjne klasika a delam v litine v troube.z pomalace neni ono.pul napul bucek a plecko,osmahnout na kuzi ze slaniny,to pak vyndam,podliju bilym vinem,pridam rozmaryn a na noc do trouby.nekdy si tam primicham pred konzumaci dijon,cibulku drcenym peprem zasypu.ale jde mi o tu "cistou"chut .at to neni jen masova pomazanka.ja varim dost jidel hodne jednoduse,mam rada,kdyz citim ty zakladni suroviny,neprebite korenim,zalivkama,dipama... Ta litina tomu da proste jiny rozmer.pomalac mi nevyhovoval.
anilvap2 11. 10. 2020, 22:13
@zelenoockam Děkuji (F) Nemám ani litinové nádobí. ,-) Budu dělat na sporáku a tyhle dlouhovarici jídla dělám v hrnci od Zepteru.
zelenoockam 11. 10. 2020, 22:15
@anilvap2 Ja mam prave doma jen litinu,v cem varim takze urcite jidla na chalupe nedelam jen kvuli hrncum :-D
SarinaK 11. 10. 2020, 21:53
@anilvap2 dělám podle apetitu, jen dávám mnohem méně soli. 1kg bůček, část může být třeba krkovice, nakrájet na kostky, mořská sůl (dávám necelou polévkovou lžíci, v receptu mají 2, ale bylo to strašně slaný) 2dc suchého bílého vína a stejné množství vody a pomalu vařit. Nemám pomalý hrnec, dělám to na plotýnce. Po cca 6 hodinách roztrhám vidličkou nebo takovým tím na brambory a dám do sklenice.
anilvap2 11. 10. 2020, 22:10
@SarinaK Děkuji (F) taky nemám pomalý hrnec, budu dělat na plotýnce.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie