Zobrazit přihlášovací formulář
Výchozí avatar
alena+ 19. 6. 2018, 11:13
ahoj, prosím - jak zabránit vypadávání vlasů...poslední dobou padají opravdu dost, pokaždé, když prohrábnu vlasy, zůstane mi v dlani 20 vlasů, nemluvím o tom, co zůstane ve vaně... Koncem roku jsem vysadila antikoncepci, dle krevních testů jsou hormony i štítná žláza v pořádku. Nasadila jsem biosil a methionin. dopručíte ještě nějaký přípravek, co vám opravdu pomohl šampon, vodičku- cokoli. (F)
pajuska 19. 6. 2018, 20:19
@alena+ U mě takovéto vypadávání vlasů, jak popisujete, způsobil nedoatatek železa zjjštěný z rozboru krve. Po doplnění železa v tabletkách a následné ķůře Revalid tabletkama, mám vlasy opět v pořádku. Silné, zdravé a hlavně nevypadávající po hrstech. Dnes si jednou ročně dám 3-měsíční kůru Revalidu nebo zobu obyčejný levný biosil od Dr. Maxe. (Y) (Y)
Ayra 19. 6. 2018, 16:25
@alena+ Pomohlo mi hlavně vyšetření v centru na léčbu vlasových problémů a pak cílená léčba - nejprve zaměřená na chronický zánět kůže ve vlasech (o němž jsem do té doby ani nevěděla - zabraly kortikoidy) a taky se tam odhalilo, že mám celkem fatální nedostatek vitamínu D. Doplňovala (a vlastně je pořád používám) šampony fy Ducray.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie