Zobrazit přihlášovací formulář
Výchozí avatar
andreavy 22. 2. 2019, 8:23
Dobrý den, silná menstruace a kusy sliznice, může to být způsobeno myomy nebo se mi už blíží přechod? Bude mi 40 což mi připadá docela brzy ale nikdy jsem takové problémy neměla. Doktor mi řekl že záleží na sliznici jak naroste a nic víc k tomu. Děkuji.
MíšaC 22. 2. 2019, 10:30
@andreavy Někdy to tak mívám...
e-sladkyspanek.cz 22. 2. 2019, 9:34
@andreavy ano může.. já díky nim jsem byla jak průtokáč
Ayra 22. 2. 2019, 9:22
@andreavy Myslím, že vám to doktor řekl celkem dobře. Ale možná je spíš otázka, jestli se jedná skutečně o kusy sliznice, nebo spíš koagula (kusy sražené krve). Ty jsou celkem běžné v prvních dnech silného krvácení, ale můžou značit i problémy v oblasti srážlivosti krve. Možná by nebylo od věci si nechat udělat v tomto směru vyšetření (třeba u praktika v rámci preventivní prohlídky?). Já se s tímto setkávala občas od mládí, s věkem čím dál víc a po čtyřicítce mě potkala trombóza v podstatě po naprosto banáním podnětu - kdybych věděla, že tento problém mám, dalo se tomu snadno vyhnout a nemuselo se to stát (a v zásadě mám docela štěstí, že jsem to přežila).
Pavlusap 22. 2. 2019, 9:14
@andreavy Tak takovou menstruaci jsem měla od 12 let, ještě k tomu silné bolesti, že se mi podlamovala kolena a omdlívala jsem... A když jsem se snažila otěhotnět, tak mi MUDr. řekla, že mám nízkou sliznici, dala na to léky. Při menstruaci jsem si pak myslela, že vykrvácím. Každá žena to má asi jinak.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie